VEPŘOVÁ MASA na rošt, grilování - marinovaná

Prodej sortimentu pro letní grilování je po dobu zimního období zastaven.
Lze řešit jednotlivé požadavky individuálně.

Filtrování | Výrobce:

VEPŘOVÁ MASA na rošt, grilování - marinovaná

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřový bok bez kosti, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T), 2/-kg171.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)3/-kg134.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Vepřový BOK s kostí LÁKOVANÝ, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)1/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok s kostí lákovaný, na grilování, uzení. Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Celkem:0.00 Kč