Masa na grilování - rošt - steakové maso, odleželé

Filtrování | Výrobce:

MASA NA ROŠT - steakové maso, odleželé

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK (T)3/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované plátky
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK je maso z vepřové pečeně včetně části z bůčku (hřebínek) 300-400 g
Vepřová plec sk BIGSTEAK - velký steak z plece s kostí (T)3/-kg127.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované pláty
BIGSTEAK - vepřová plec s.k. jde o plát masa ukrojený z plece včetně kosti 300-400 g
Vepřová žebra marinovaná - na výběr kořeněné gyros nebo medové (T)3/-kg187.00 Kč0.00 Kč

Vepřová žebra marinovaná - na výběr kořeněné gyros nebo medové
Vepřová žebra na gril masitá SPARERIBS (T), nejméně 3 kg3/-kg187.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejméně 3 kg
Balení: vakuované pláty
Spareribs (anglicky spare – volný, přebytečný; ribs – žebra) je kulinářský pojem pro nejlevnější výsek z vepřových žeber, zvláštní kus masa, chrupavek a kostí ze spodní části vepřových žeber u hrudní kosti a v oblasti břicha.
Vepřový bok bez kosti, min 2 kg, (T), 2/-kg157.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček (T)3/-kg120.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Vepřový BOK s kostí LÁKOVANÝ, na grilování, uzení (T)1.1/-kg141.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok s kostí lákovaný, na grilování, uzení.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.