Masa na grilování - rošt - steakové maso, odleželé

KAM dovážíme - místa dodání po dohodě
Jihomoravský =>> Blansko (SG), pondělí až pátek Boskovice (S-G), pondělí až pátek Brno (MS) úterý, čtvrtek (cca 15:00 hod.) Břeclav (S-G), pondělí, středa, pátek Bučovice (S-G) pondělí a středa Dolní Dunajovice (S-G), středa, pátek Dolní Kounice, úterý, čtvrtek Hodonín (S-G), středa, pátek Hustopeče (S-G) středa a pátek Ivančice (S-G), úterý a čtvrtek Kyjov (S-G),pondělí, středa a pátek Lednice (S-G), středa a pátek Mikulov (S-G) středa a pátek Moravský Krumlov (S-G), úterý a čtvrtek Pavlov (S-G), středa a pátek Pohořelice (S-G), úterý a čtvrtek Rosice (S-G), úterý a čtvrtek Slavkov u Brna (S-G), pondělí, středa a pátek Tišnov (S-G), pondělí až pátek Valtice (S-G), středa a pátek Znojmo (S-G), čtvrtek Židlochovice (S-G), úterý a čtvrtek Královéhradecký=> Hradec Králové (MS), pondělí, úterý (cca 11-13:00 hod.) Hradec Králové (Z), čtvrtek, pátek Moravskoslezký=> Bruntál - (MS) středa cca 8:00 hod.) Frenštát pod Radhoštěm - (MS) středa Frýdek Místek (S-G), středa Opava - (MS) středa cca 9:00 hod.) Ostrava - (MS) středa cca 12:00 hod.) Ostrava (S-G), středa, pátek Ostrava - (MS) středa cca 12:00 hod.) Rožnov pod Radhoštěm - (MS) středa Olomoucký=> Kojetín, středa (S+G) Litovel úterý (cca 11:00 hod.) Mohelnice (MS), úterý, čtvrtek (cca 9-10:00 hod.) Olomouc, úterý, středa, čtvrtek (cca 12-15:30 hod.) Olomouc, pondělí, středa, pátek (S+G) Šternberk, úterý a čtvrtek (cca 11:30-12:00 hod.) Šumperk - (MS) středa cca 06-7:00 hod.) Uničov - (MS) čtvrtek cca 10:00 hod.) Pardubický=> Heřmanův Městec, čtvrtek, pátek (Z) Chrudim - pondělí, úterý (cca 09:-9:30 hod.) Kostelec nad Orlicí (MS) pátek (cca 09:00 hod.) Lanškroun, úterý, čtvrtek, pátek (cca 7-8:00 hod.) Moravská Třebová, úterý, čtvrtek (cca 8-9:00 hod.) Pardubice (MS) - pondělí, úterý (cca 09:-9:30 hod.) Pardubice, čtvrtek, pátek (Z) Přelouč, čtvrtek, pátek (G) Seč, čtvrtek, pátek (Z) Svitavy (MS), čtvrtek Ústí nad Orlicí, pondělí, úterý a pátek (cca 7:00-8:00 hod.) Vysoké Mýto (MS) - pondělí, úterý (cca 8-8:30 hod.) Žamberk (MS) - doprava na dohodnuté místo, pondělí - pátek, odpolední hodiny Praha=> Praha , čtvrtek, pátek (Z) Středočeský=> Kolín, čtvrtek, pátek, Z Kutná Hora, čtvrtek, pátek, Z Nymburk, čtvrtek, pátek, (Z) Okres Praha-západ, čtvrtek, pátek, Z Vysočina Chotěboř - čtvrtek, pátek (Z) Zlínský=> Bystřice pod Hostýnem, středa, (SG) Kroměříž (S-G), středa, pátek Otrokovice, středa, (S-G) Uherské Hradiště, středa, pátek, (S-G) Uherský Brod, středa (S-G) Valašské Klobouky, středa (S-G) Valašské Meziříčí, středa (S-G) Vsetín, středa, pátek (S-G) Zlín, středa, pátek (SG)
Filtrování

Masa na grilování - rošt - steakové maso, odleželé

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřové palce, vakuované, mražené (MS) nejméně 3 kg3/-kg135.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejméně 3 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované (S)2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání (S)3/-kg367.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí. Tartar
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku (S)2.5/-kg399.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, (S)2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný (S)2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí pupek (skirk steak), suché zrání, na výběr vcelku nebo porcované, (S)2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, (S)1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, (S)2.5/-kg410.00 Kč0.00 Kč

Objem: omezené množství
Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., (S)2/-kg516.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zrání vcelku nebo porcované, (S)2.5/-kg463.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, (S)2.2/-kg424.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, (S)2.5/-kg484.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, (S)2.5/-kg419.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuově zabaleno
Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku (S)1.5/-kg866.80 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Vepřová KRKOVICE bez kosti LÁKOVANÁ (T), min. množ. 1 ks3/-kg180.00 Kč0.00 Kč

Objem: celá cca 3 kg, zároveň je to min. množství
Balení: vakuované
Vepřová KRKOVICE bez kosti LÁKOVANÁ (T), min. množ. 1 ks
Vepřová KRKOVICE MARINOVANÁ - plátky masa bez kosti (T)5/-kg204.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Vepřová krkovice marinovaná - plátky masa bez kosti.
Vepřová KÝTA MARINOVANÁ - plátky masa bez kosti (T)1/-kg167.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Vepřová kýta marinovaná - plátky masa bez kosti
Vepřová PANENKA MARINOVANÁ (na gril), plátky, na grilování (T)5/-kg244.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Vepřová panenka marinovaná (na gril), plátky, na grilování.
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK (T)1/-kg156.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované plátky
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK je maso z vepřové pečeně včetně části z bůčku (hřebínek) 300-400 g
Vepřová plec sk BIGSTEAK - velký steak z plece s kostí (T)1/-kg120.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované pláty
BIGSTEAK - vepřová plec s.k. jde o plát masa ukrojený z plece včetně kosti 300-400 g
Vepřová žebra na gril masitá (T), nejméně 3 kg1/-kg172.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejméně 3 kg
Balení: vakuované pláty
Vepřová žebra na gril masitá - žebra, mají na sobě záměrně všechno masa. To lze dobře ugrilovat. Díky přítomnosti tuku i kostí velmi chutná.
Vepřové žebro marinované - na výběr kořeněné gyros nebo medové (T)2/-kg141.00 Kč0.00 Kč

Vepřové žebro marinované - na výběr kořeněné gyros nebo medové
Vepřový bok bez kosti (T)1/-kg161.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček (T)1/-kg127.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Vepřový BOK s kostí LÁKOVANÝ, na grilování, uzení (T)1.1/-kg128.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok s kostí lákovaný, na grilování, uzení.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.