VEPŘOVÁ MASA na rošt, grilování - marinovaná

Prodej sortimentu pro letní grilování je po dobu zimního období zastaven.
Lze řešit jednotlivé požadavky individuálně.

Filtrování | Zdroj masa: | Výrobce:

VEPŘOVÁ MASA na rošt, grilování - marinovaná

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Marinované vepřové žebro GRIL - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T)3/-kg202.00 Kč0.00 Kč

Vepřová žebra marinovaná - na výběr kořeněné gyros nebo medové. Rozvoz Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora.
Vepřová KRKOVICE MARINOVANÁ - plátky (200 g/ks (T)3/-kg240.00 Kč0.00 Kč

Objem: objednání min. 3 kg (plátky 200g)
Balení: vakuované
Vepřová krkovice marinovaná - plátky masa bez kosti. Hmotnost krkovice bez kosti
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)3/-kg176.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované plátky
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK je maso z vepřové pečeně včetně části z bůčku (hřebínek) 300-400 g, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Vepřová plec sk BIGSTEAK - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora¨, (T)3/-kg127.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované pláty
BIGSTEAK - vepřová plec s.k. jde o plát masa ukrojený z plece včetně kosti 300-400 g. Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Vepřová žebra na gril masitá SPARERIBS (T), Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora kg3/-kg217.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejméně 3 kg
Balení: vakuované pláty
Spareribs (anglicky spare – volný, přebytečný; ribs – žebra) je kulinářský pojem pro nejlevnější výsek z vepřových žeber, zvláštní kus masa, chrupavek a kostí ze spodní části vepřových žeber u hrudní kosti a v oblasti břicha.
Vepřový bok bez kosti, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T), 2/-kg175.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)3/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Vepřový BOK s kostí LÁKOVANÝ, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)1/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 5 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok s kostí lákovaný, na grilování, uzení. Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Vepřový BURGER - polotovar, bal 4 ks/a 150 g (T)3/-kg178.00 Kč0.00 Kč

Objem: 4 ks x 150 g/ks (600 g celkem)
Balení: vakuované
Vepřové burgery
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.