Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (T) 2/- kg 262.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 0,5 kg_+ ks, nejméně objednání 2 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T) 2/- kg 160.00 Kč 0.00 Kč Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)
Vepřová půlka, obvykle 40 - 45 kg (T) 40/45 kg 101.00 Kč 0.00 Kč Objem: 40 až 45 kg, může být odlišná
Balení: vakuované
Vepřová půlka je vhodným zdrojem levnějšího masa.
Vepřové maso - mletý polotovar, min. 1 kg (T) 1/- kg 153.00 Kč 0.00 Kč Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
KU 47124 - Bohemia KÝTA UZENÁ S KOSTÍ (cca 11 kg) (K) 10/11 kg 211.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 11 kg
Balení: vakuově zabaleno
Vepřová kýta uzená s kostí, vyuzená. Lze použít jako dárek. Váha cca 10-11 kg. Při objednávání pište váhu, při požadavku na větší počet kusů zadejte každou kýtu samostatně.
KU 47161 Uzené koleno zadní cca 3 kg (Ka) 1.5/- kg 125.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 1,5 kg
Balení: vakuované
Uzené koleno zadní je výborným zdrojem masa, uvařením získáte velmi chutný vývar - polévku. Koleno je v AKCI
KU 47604 - BOHEMIA, UZENÁ PLEC S KOSTÍ 5-6 kg (K) 5/- kg 191.00 Kč 0.00 Kč Objem: 5-6 kg
Balení: vakuově zabaleno
Vepřová plec s kostí, vyuzená. O obdoba uzené kýty. Lze použít jako dárek. Váha cca 5-6 kg. Při objednávání pište váhu, při požadavku na větší počet kusů zadejte každou plec samostatně. Obvyklá velikost délka 42 cm, výška 26 cm
MJ-83105 Vepřové ledviny (min. 2 kg) (T) 2/- kg 37.00 Kč 0.00 Kč Objem: min. nákup 2 kg
Balení: vakuované
Kupte si vepřové ledviny, dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Uzený jazyk vepřový (T) 1/- kg 163.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vepřová játra - nejméně (2 ks) (T) 2/- kg 60.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 1,5 kg - 2 kg
Balení: volně balené
Kupte si vepřová játra. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřová krev potravinářská (T) 5/- kg 24.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca Balení: vakuované
Vepřová krkovice bez kostí, minim. nákup 1 ks (T) 4/- kg 195.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 3 - 4 kg
Balení: vakuované
Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti (T) 1/- kg 141.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (T) 1/- kg 187.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T) 2/- kg 144.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, celá hmotnost cca 4-5 kg, min. 1 ks (T) 4/- kg 117.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 5 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřová plec s kostí a kolenem, SOLENÁ, cca 4-5 kg, min. 1 ks (T) 4/6 kg 129.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 5 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřové koleno zadní, syrové, na (T) 3/- kg 111.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
Vepřová kolena na grilování. V nabídce ve varinatách syrová, tedy nesolená, lákované - vhodné na grilování nebo na uzení a uzené koleno. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové srdce, váha ks cca 0,4 kg, min. nákup 2 kg (T) 2/- kg 67.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca ks 0,4 kg
Balení: vakuované
Kupte si vepřové srdce. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový bok bez kosti, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T), 2/- kg 175.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T) 3/- kg 137.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Vepřový mozek, min nákup 1 kg (T) 1/- kg 16.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca podle požadavku
Balení: vakuované
Kupte si vepřový mozek. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový žaludek, 0,3 kg za kus, min. 1 kg (T) 1/- kg 53.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový žaludek má použití pro výrobu drškové polévky. Možno kombinovat s držkami hovězími.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí kližka (T) 3/- kg 239.00 Kč 0.00 Kč Objem: nejmenší množství 3 kg;
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí přední bez kosti - KRK (T), min. 1 kg 3/- kg 277.00 Kč 0.00 Kč Objem: min. 1 kg
Balení: vakuově zabaleno
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí kližka OSSOBUCO (T) 1/- kg 164.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí pupek - steak nízký, váha cca 0,5 kg kus, minim. nákup 1 kg (T) 1/- kg 335.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 0,5 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí pupek - vysoký, minim. nákup 1 ks (T) 1/- kg 335.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 1,2 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti/nízký roštěnec, váha cca 4,5-6 kg, min. 2 kg (T) 2/- kg 389.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 4,5-6 kg
Balení: vakuované
Nízký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí vysoký roštěnec bk., váha cca 2-3 kg, min. 2 kg (T) 2/- kg 292.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 2-3 kg
Balení: vakuované
Vysoký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí svíčková, hmotnost celé svíčkové cca 2,5 kg (T) 2.5/- kg 912.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 2,5 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka (T) 1/- kg 265.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí kýta s kostí (T), cena na optání 1/- kg 217.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí přední výrobní - minimální objednávka 2 kg (T) 2/- kg 147.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca minimální objednávka 2 kg
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se zejména jako mleté maso. Vhodné na hamburgery.
Hovězí zadní - plec bez kosti, váha min. 13 kg (T) 1/- kg 306.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 13 kg min
Balení: vakuované
Dodává se jako celek, minimální váha 13 kg, Obsahuje velkou plec, pero - loupaná plec, falešná svíčková, také se jí říká židovská svíčková
Hovězí zadní - kýta bez kosti, objednání min. 2 kg, (T) 2/- kg 314.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca dle objednávky, min. 2 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - mletý polotovar (T) 1/- kg 167.00 Kč 0.00 Kč Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí líčka, cena na optání 1/- kg na dotaz 0.00 Kč Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Líčka jsou svaly, které jsou jedněmi z nejvíce namáhaných. Jemná svalová vlákna a kologen dodávajíc masa zvláštní, velmi jemnou chuť i křehkost.
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T) 2/- kg 160.00 Kč 0.00 Kč Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)
Hovězí dršťky ztužené - baleno 2 kg, min. nákup 1 kg (T) 1/- kg 134.50 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí játra - celé cca 2 kg, (min. nákup 1 ks) (T) 2/- kg 51.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 2 kg/kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, ks cca 2,5-,4-0,5 kg, min. 1 ks (T) 1/- kg 105.00 Kč 0.00 Kč Objem: 2,5 kg za kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, dopravíme jej na vaši adresu společně s dalším sortimentem od řezníka. Za dobrou cenu.
Hovězí kosti - harfa (T) 1/- kg 28.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 3 kg
Balení: volně ložené
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - harfa masitá (T) 1/- kg 87.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - morkové (T) 3/- kg 60.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 3 kg
Balení: volně balené
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí ledvina - kus cca 300-400 g (min. 1 kg) (T) 1/- kg 15.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 300-400 g
Balení: vakuované
Hovězí oháňka - kus váha cca 1,5-2 kg, na polévku (T) 1/- kg 164.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca kus 1,5-2 kg
Balení: vakuované
Používá se do polévek (pro specialisty) nebo při přípravě ragů.
Hovězí slezina, kus cca 0,5 kg, (nákup min. 1 kg) (T) 1/- kg 15.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca celá 500 g
Balení: vakuované
Hovězí srdce, váha cca 1,2 kg, prodej celý kus (T) 1/- kg 60.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 1,2 kg
Balení: vakuované
Hovězí tes-tes (býčí žlázy) - kus cca 300 g, (min. nákup 1 kg) (T) 1/- kg 58.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 300 g
Balení: vakuované
Hovězí žebro GRIL (T) 1/- kg 164.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí žebro s kostí (T) 1/- kg 154.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.
Telecí játra (T) min 1 ks 1/- kg 280.00 Kč 0.00 Kč Objem: min. 1 ks Balení: vakuované