Vepřová kýta s kostí a kolenem s kůží, LÁKOVANÁ (T) cca 10 - 12 kg,
Trvanlivost: | 4 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia |
---|---|
Objem: | cca 10 - 12 kg, |
Balení: | vakuované |
Měrná jednotka: | kg |
Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
DPH: | 12% |
Odběrná místa
Všeobecné otázky zahradního grilování na otočné jehle
Co je lepší? Marinovat, solit, nakládat, natírat směsí koření ???=>>
Marinády na grilování selete, vepřové kýty, krůty, krocana. =>>
Jaká je délka selat, vepřových kýt - vejdou se na gril? =>>
Jaká je spotřeba dřeva při grilování na otočném grilu (sele, kýta, krůta, krocan)?=>>
Jaká je doba grilování - selat, vepřových kýt, krůt a krocanů?=>>
Jak se dělá napíchání selete solí - napíchání slaným lákem? =>>
Jaká má být intenzita tepla při grilování masa na otočném grilu - popis? =>>
Jak topit a přikládat do otočného grilu? =>>
- Jistota dodání selete. =>>
- Jaké jsou části krůty - krocana a způsoby jejich využití? =>>
- Jaký je postup porcování, dělení krůty, krocana - postup? =>>
- Uzená kýta ohřívaná na grilu - postup=>>
Grilování selete, vepřové kýty, krůty, krocana - postup v čase (chronologicky)
Zvláštnosti zahradního grilování na otočné jehle
Receptury
Vybavení pro zahradní grilování
Závěr:
Obsah je průběžně aktualizován o nové zkušenosti, poznatky od grilujících. Budu rád, když své poznatky napíšete prostřednictvím formuláře =>> nebo je sdělíte prostřednictvím dotazníků, které jsou, po rozklinutí, k dispozici u některých témat.