Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (T) 2/- kg 261.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 0,5 kg_+ ks, nejméně objednání 2 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Vepřová půlka, s kůží bez plstě, obvykle 40 - 45 kg (T) 40/45 kg 94.00 Kč 0.00 Kč Objem: 40 až 45 kg, může být odlišná
Balení: vakuované
Vepřová půlka je vhodným zdrojem levnějšího masa.
Vepřové maso - mletý polotovar, min. 1 kg (T) 1/- kg 168.00 Kč 0.00 Kč Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Vepřová krkovice bez kosti, minim. nákup 1 ks (T) 4/- kg 197.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 3 - 4 kg
Balení: vakuované
Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti (T) 1/- kg 140.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 ks (T) 1/- kg 187.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T) 2/- kg 144.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, celá hmotnost cca 4-5 kg, min. 1 ks (T) 4/- kg 95.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 5 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřová plec s kostí a kolenem, SOLENÁ, cca 5-7 kg, min. 1 ks (T) 6/6 kg 131.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 5 - 7 kg, dodání jako celý kus
Balení: vakuované
Vepřová plec s kostí a kolenem se používá na grilování.
Vepřové koleno zadní, syrové, na (T) 3/- kg 108.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 1,3 kg
Balení: vakuované
Vepřová kolena na grilování. V nabídce ve varinatách syrová, tedy nesolená, lákované - vhodné na grilování nebo na uzení a uzené koleno. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřový bok bez kosti, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T), 2/- kg 171.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 5,3 kg
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T) 3/- kg 134.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.