Název | Množ. | Min/Max | MJ | Cena/Ks | Cena celkem | Obr. |
---|
Marinované vepřové žebro GRIL - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T) | | 3/- | kg | 202.00 Kč | 0.00 Kč | Vepřová žebra marinovaná - na výběr kořeněné gyros nebo medové. Rozvoz Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora. |
Vepřová KRKOVICE MARINOVANÁ - plátky (200 g/ks (T) | | 3/- | kg | 240.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: objednání min. 3 kg (plátky 200g) Balení: vakuované Vepřová krkovice marinovaná - plátky masa bez kosti. Hmotnost krkovice bez kosti |
Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T) | | 3/- | kg | 172.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 300-400 g Balení: vakuované plátky Vepřová pečeně sk. TOMAHAWK je maso z vepřové pečeně včetně části z bůčku (hřebínek) 300-400 g,
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora |
Vepřová plec sk BIGSTEAK - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora¨, (T) | | 3/- | kg | 124.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 300-400 g Balení: vakuované pláty BIGSTEAK - vepřová plec s.k. jde o plát masa ukrojený z plece včetně kosti 300-400 g.
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora |
Vepřová žebra na gril masitá SPARERIBS (T), Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora kg | | 3/- | kg | 211.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: nejméně 3 kg Balení: vakuované pláty Spareribs (anglicky spare – volný, přebytečný; ribs – žebra) je kulinářský pojem pro nejlevnější výsek z vepřových žeber, zvláštní kus masa, chrupavek a kostí ze spodní části vepřových žeber u hrudní kosti a v oblasti břicha. |
Vepřový bok bez kosti, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T), | | 2/- | kg | 171.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 5,3 kg Balení: vakuované Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení. |
Vepřový bok s kostí - Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T) | | 3/- | kg | 134.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca Balení: vakuované Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení. |
Vepřový BOK s kostí LÁKOVANÝ, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T) | | 1/- | kg | 159.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 5 kg Balení: vakuované Vepřový bok s kostí lákovaný, na grilování, uzení.
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora |
Vepřový BURGER - polotovar, bal 4 ks/a 150 g (T) | | 3/- | kg | 178.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: 4 ks x 150 g/ks (600 g celkem) Balení: vakuované Vepřové burgery
|