Zkouška


Grilování na otočném grilu nebo na roštu

17. února 2020

Někdo klade důraz na jednoduchost a pracnost grilování, jiný upřednostňuje rozmanitost chutí a pestrost jídelníčku. Regulérní je podívat se na ekonomiku grilování. Zážitek z grilování selete nebo dokonce býka na grilu, co se točí, je velký. Více o přednostech jednotlivých grilování ...=>>

Hovězí steaky na gril
7. února 2020
Když grilujete vepřové nebo drůbeží maso, stačí poměrně málo znalostí, aby to dopadlo dobře. Udělat dobrý hovězí steak je už trochu větší úkol. Do sortimentu bude brzo zařazeno hovězí maso na zahradní grilování. Že to nemůže být ledajaké maso zjistíte když si koupíte  hovězí maso u řezníka a zkusíte ho ugrilovat. Pokud to nebude maso speciálně chované, krmené, speciální druh, správně stařené - vyzrálé, tak výsledek je pochybný. Na téma STAŘENÍ HOVĚZÍHO MASA - ZRÁNÍ MASA naleznete základní informace zde=>>.


Grilování na otočném grilu nebo na roštu

17. února 2020

Někdo klade důraz na jednoduchost a pracnost grilování, jiný upřednostňuje rozmanitost chutí a pestrost jídelníčku. Regulérní je podívat se na ekonomiku grilování. Zážitek z grilování selete nebo dokonce býka na grilu, co se točí, je velký. Více o přednostech jednotlivých grilování ...=>>

Hovězí steaky na gril

7. února 2020
Když grilujete vepřové nebo drůbeží maso, stačí poměrně málo znalostí, aby to dopadlo dobře. Udělat dobrý hovězí steak je už trochu větší úkol. Do sortimentu bude brzo zařazeno hovězí maso na zahradní grilování. Že to nemůže být ledajaké maso zjistíte když si koupíte  hovězí maso u řezníka a zkusíte ho ugrilovat. Pokud to nebude maso speciálně chované, krmené, speciální druh, správně stařené - vyzrálé, tak výsledek je pochybný. Na téma STAŘENÍ HOVĚZÍHO MASA - ZRÁNÍ MASA naleznete základní informace zde=>>.


Hovězí steaky na gril

7. února 2020
Když grilujete vepřové nebo drůbeží maso, stačí poměrně málo znalostí, aby to dopadlo dobře. Udělat dobrý hovězí steak je už trochu větší úkol. Do sortimentu bude brzo zařazeno hovězí maso na zahradní grilování. Že to nemůže být ledajaké maso zjistíte když si koupíte  hovězí maso u řezníka a zkusíte ho ugrilovat. Pokud to nebude maso speciálně chované, krmené, speciální druh, správně stařené - vyzrálé, tak výsledek je pochybný. Na téma STAŘENÍ HOVĚZÍHO MASA - ZRÁNÍ MASA naleznete základní informace zde=>>.