Klobásy na grilování

Prodej sortimentu pro letní grilování je po dobu zimního období zastaven.
Lze řešit jednotlivé požadavky individuálně.

Grilovací klobásy z výroby firmy Toro Hlavečník. Klobásy jsou tepelně zpracované, v lednici při teplotě +1 až +5 stupňů Celsia vydrží několik týdnů, Jsou plněny do přírodních střívek. 2 druhy jsou ve střívku tenkém a jeden druh (Hradecká klobása) ve střívku silnějším.
Klobásy grilování na jednorázovém grilu Klobásy grilování na jednorázovém grilu Klobásy grilování na jednorázovém grilu
 
Filtrování | Forma:

Klobásy na grilování

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hlavecký rarášek1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Objem: baleno 1 kg
Balení: vakuované
Pikantní uzenářský výrobek z vepřového a hovězí masa (64% vepřové, 19% hovězí). Použití jak studené, tak ohřáté, vhodné na gril nebo do udírny.
Špekáčky vázané, prodej 3 kg a výše, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T)3/-ks133.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 3 kg
Balení: vakuované
Ručně vázané špekáčky z vepřového a hovězího masa - tradiční receptura. Je vhodný na ohřátí i opékání. Podíl vepřového masa 54% a 18 % hovězí maso.
Vídeňská klobása (T)2/-kg169.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1 kg a 0,5 kg, nejméně však 2 kg
Balení: vakuované
Klobása s podílem hovězího masa (vepřové 60%, 24% hovězí). rozvoz Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)
Zbojnická klobása (T)3/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 2 kg
Balení: vakuované
Klobása s podílem hovězího masa (vepřové 64%, 19% hovězí). min. 2 kg, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.