Hostina na zahradní svatbě - co se tam podávalo

Seznamte se JAK DĚLAT RAUT, co dát na rautový stůl 


Pro lepší představu uvádím podrobnosti o složení občerstvení

Raut letní – zahradní raut trvající cca 8 hodin

Stojíte před úkolem zajistit HOSTINU. Svatební hostinu, firemní oslavu, oslavu narozenin a jiné.

Bohatou hostinu formou rautu (účastníci hostiny se obsluhují sami) můžete pořídit s minimálními starostmi za příznivou cenu.

Servírování (forma rautu)

Obsah – sortiment pohoštění váha na osobu:

  • 250 g grilované selete, alternativou může být grilovaný steak
  • 100 g – smažené miniřízečky (jednodruhové nebo kombinované z kuřecího nebo vepřového masa)
  • 100 g uzená kýta (obsluha nakrájí potřebné množství plátků masa, často si hosté odkrajují sami)
  • 2 dl - gulášová polévka
  • 100 g kvalitních uzenin (směs více druhů salámy, klobásy), které slouží na výrobu uzeninových mís /sýrových/ a jednohubek
  • 100 g – směs kvalitních sýrů (3-4 druhy), které slouží na výrobu uzeninových mís nebo mohou pro jen sýrových mís a jednohubek
  • 100 g – směs zeleniny čerstvé
  • 100 g – směs čerstvého ovoce
  • 100 g sterilované zeleniny
  • 30 g opékaných brambor
  • 30 g grilované – opékané zeleniny
  • 180 g pečivo – směs bílého a černého pečiva
  • 30 g dipy (více druhů hořčice, několik druhů kečupů, 2 druhy jiné studená omáčka na masa a zeleninu)
  • 2 ks minizákusky (nejméně 5 druhů)


Zázemí pro pořádání rautu.

Rauty jsou obvykle konány na zahradách, ke kterým patří objektech (domky, chaty).

Je nutné, aby zde byl:

Cena za raut:

Cenu rautu Vám vypočítáme po vyplnění dotazníku a další komunikaci s vámi =>>

Fotografie ze svatebního rautu=>>