Sortiment pokrmů pro pohoštění
Sortiment vhodný pro pořadatele pohoštění
I. STUDENÁ KUCHYNĚ
- Obložené chlebíčky
- Obložené mísy a talíře
- Bagety a sendviče (vhodné spíše pro občerstvení na pracovních akcích)
- Saláty studené kuchyně
- Aspikové dorty a jiné výrobky
- Lahůdkářské výrobky, utopenci, nakládaný sýr a podobné výrobky
II. MINI ZÁKUSKY, ZÁKUSKY A ZÁKUSKY DIA
III. TEPLÁ JÍDLA
- Guláše, hovězí, vepřové, drůbeží
- Smažené řízky a podobné výrobky (hotové, připravené na servírování)
- Předsmažené řízky, mini řízečky a podobné výrobky (k dokončení na místě akce)
- Přílohy k hlavním jídlům
Rádce
POHOŠTĚNÍ-0 co je hlavní, podpora, sortiment, služby
Pomůžeme vám se zajištěním pohoštění. Pro pohoštění je charakteristická pohostinnost a vyšší míra péče o hosty nebo účastníky akce, než jen v případě občerstvení. Akce mají, obvykle povahu slavnostní události. Jak dobře zajistit pohoštění najdete v článku.