Uzené sele na hostinu, na rautový stůl - požitek z masa i okrasa stolu

Uzené sele - působivé řešení hostiny.

Lidé si kupují uzené sele v létě na zahradní grilování. Na grilu je jej ohřívají.

Období, kdy se na zahradě negriluje. Zimní období.

Uzené sele lze umístit na rautový stůl. Na rautu - rautový stůl by měl obsahovat produkty, které jsou lehce servírovatelné. Stůl by měl umožňovat to, že každý, kdo si něco bude chtít vzít, tak je to možné jednoduchým napíchnutím na vidličku, nabráním na lžíci apod. Proto, v případě, že na rautový stůl umístíte uzené sele, tak jej musí obsluha porcovat a tak umožnit hostům to jednoduché odebírání porcí.


Ukázka z hostiny, jak krásně se dá obléci uzené sele. Sele tak bylo zdrojem pobavení.

Výzva k objednání uzeného selete - tlačítko

   

Kam a jak můžeme uzená selata dodat? =>>