Co grilovat, co je lepší? Sele nebo vepřovou kýtu?
Tak jako je to ve všem, záleží na tom, co od grilování masa očekáváte?Výhody grilování selete
- je to působivé, dělá to akci zajímavější
- mnoho lidí těší z toho, že jsou účastníky grilování selete
Výhody grilování vepřové kýty
- hodně masa, které je přijímáno jako dobré (libové)
- jednodušší práce pro grilujícího
- jednoduší okrajování
- ekonomicky výhodnější než grilovat sele
- menší gril (délka vepřové kýty i s kolenem je cca 55 cm)
Nevýhody grilování selete
- pracné, složitější (napíchnutí selete, grilování)
- maso je různorodé a je dost tučného masa co mnozí lidé nemají rádi (záleží na složení účastníků grilování)
- efektivnost - výnosnost je nižší
- větší gril - delší
Nevýhody grilování vepřové kýty
- není to taková "paráda" jako grilování selete
Zpracoval Zdeněk Straka
Přidejte svůj názor.