Vepřové maso, výsekové

  • MASA DOVÁŽÍME NA ADRESY V NÍŽE UVEDENÝCH KRAJÍCH A OBCÍCH,
  • minimální cena objednávky je 1000,- Kč,
  • jednoduchou manipulaci a skladování vám zaručí vakuované balení výrobků,
  • potřebujete-li poradit, volejte 725 306 191.
Filtrování | rozdělení masa + masných výrobků:

Vepřové maso, výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová krkovice bez kosti J1/-kg124.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3,5 kg
Balení: vakuované
Krkovice se nachází na horní straně zad. Začíná u hlavy a pokračuje po hřbetní část. Navazuje na pečeni. Je to nejčastěji využívaná část masa z prasete. Krkovice je mírně prorostlá tukem, co dává masu šťavnatost. Kolik je v krkovici tuku je závislý na váze prasete. Výborná na pečení, grilování a uzení.
Vepřová krkovice s kostí J1/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti J1/-kg109.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta s kostí, kolenem a nožičkou J1/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.
Vepřová kýta syrová, s kostí a kolenem J8/13kg86.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10-12 kg
Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele
Vepřová kýta vcelku vhodná na grilování.
Vepřová pečeně bez kosti - kotleta J1/-kg123.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně s kostí J1/-kg101.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem1/-kg81.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřové koleno přední "syrové" "T" 0.5/-kg78.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5
Balení: bez obalu
Koleno přední s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní "syrové" "T" 1.3/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřový bok s kostí - bůček1/-kg122.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.