Vepřová pečeně s kostí

Vepřová pečeně s kostí
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.

Trvanlivost:4 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:15%
Vaše cena s DPH:121,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.