Hovězí přední s kostí a podplečí

Hovězí přední s kostí a podplečí
Podplečí ("Chuck Roll Eye"). Paradoxem je to, že je to část masa, která se nachází nad plecí. Podplečí se označuje též jako péro. Je to přední část hovězího hřbetu za krkem a navazuje na vysoký roštěnec. Připomíná (strukturou i vzhledem) vysoký roštěnec.
Trvanlivost:4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:15%
Vaše cena s DPH:135,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Podplečí ("Chuck Roll Eye"). Paradoxem je to, že je to část masa, která se nachází nad plecí. Podplečí se označuje též jako péro. Je to přední část hovězího hřbetu za krkem a navazuje na vysoký roštěnec. Připomíná (strukturou i vzhledem) vysoký roštěnec.

K čemu se podplečí hodí? Udává se, že nejen k pečení a dušení, ale také k pošírování, což je vaření ve vodě při nízké teplotě, lze jej naložit do marinády a péci vcelku. Nakrájené na kostky je vhodné pro přípravu gulášů. Je to skvělé univerzální maso, které má spoustu využití.