Masa s rozvozem na vaši adresu

  • MASA DOVÁŽÍME NA ADRESY V NÍŽE UVEDENÝCH KRAJÍCH A OBCÍCH,
  • minimální cena objednávky je 1000,- Kč,
  • jednoduchou manipulaci a skladování vám zaručí vakuované balení výrobků,
  • potřebujete-li poradit, volejte 725 306 191.
Vyberte podkategorii:
Filtrování | rozdělení masa + masných výrobků: | druh uzeniny:

Vepřové maso, výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová 1/2 (půlka) s kůží bez plstě1/-kg86.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová hlava (tombolová)1/-kg48.00 Kč0.00 Kč

Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele (plachta, prostěradlo, vanička...)
Pro okrášlení rautového stolu můžete využít hlavu z prasete. Dar do tomboly.
Vepřová kostra1/-kg98.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová krkovice bez kosti1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3,5 kg
Balení: vakuované
Krkovice se nachází na horní straně zad. Začíná u hlavy a pokračuje po hřbetní část. Navazuje na pečeni. Je to nejčastěji využívaná část masa z prasete. Krkovice je mírně prorostlá tukem, co dává masu šťavnatost. Kolik je v krkovici tuku je závislý na váze prasete. Výborná na pečení, grilování a uzení.
Vepřová krkovice s kostí1/-kg125.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta s kostí a kolenem1/-kg109.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.
Vepřová nožička1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová panenka - panenská svíčková1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,8 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Vepřová pečeně bez kosti1/-kg169.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně s kostí1/-kg121.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem1/-kg81.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřové koleno přední "syrové" "T" 0.5/-kg78.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5
Balení: bez obalu
Koleno přední s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní "syrové" "T" 1.3/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové kosti křížové1/-kg58.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřové kosti obíračka1/-kg22.00 Kč0.00 Kč

Objem:
Balení: vakuované
Vepřová žebírka - obíračka jsou kosti obalené dostatkem masa, jsou relativně levná. Jsou vhodná na pečení na grilu, jsou velmi chutná, protože k chuti přispívá přítomnost kostí-
Vepřové maso - mletý polotovar1/-kg128.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Vepřové sádlo hřbetní1/-kg69.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hřbetní vepřové sádlo je zpravidla používáno na výrobu sádla škvařením. Pro tento účel je nejlepší. Použití sádla je také na vyuzení, tam používáme co nejvyšší sádlo.
Vepřový bok bez kosti1/-kg155.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček1/-kg122.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.

Vepřové na grilování a uzení

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Naložená vepřová kýta s kostí solená (T)8/13kg132.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10-12 kg
Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele
Naložená vepřová kýta s kostí. Kýta je nasolená.
Vepřová masa lákovaná, na uzení nebo grilování, koleno, krkovice bk., pečeně bk., bok s kostí, 1.1/-kg92.00 Kč0.00 Kč

Objem: obvyklé váhy masa
Balení: vakuované
Vepřová masa lákováná, na uzení nebo grilování, koleno, krkovice bk., pečeně bk., bok s kostí, kýta s kostí. Dodání do Pardubice a dohodou.
Vepřová masa marinovaná - plátky, na výběr panenka, krkovice, pečeně, kýta, 5/-kg196.00 Kč0.00 Kč

Objem: plátky masa nekalibrované
Balení: vakuované
Marinované vepřové maso, krkovice, pečně, kýta a panenka - jako plátky, bez kosti - připravené na grilování.
Vepřová pečeně sk. Tomahawk 1/-kg156.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované plátky
Vepřová pečeně sk. Tomahawk - maso z vepřové pečeně včetně části z bůčku (hřebínek) 300-400 g.
Vepřová plec sk BIGSTEAK 1/-kg115.00 Kč0.00 Kč

Objem: 300-400 g
Balení: vakuované pláty
BIGSTEAK - vepřová plec s.k. jde o plát masa ukrojený z plece včetně kosti 300-400 g, Pardubice.
Vepřová žebra na gril masitá 1/-kg165.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované plátky
Vepřová žebra na gril masitá - žebra, která mají na sobě ještě plno chutného masa, které lze dobře ugrilovat a jsou velmi chutná. Pardubice
Vepřové žebro marinované - na výběr kořeněné gyros nebo medové, 2/-kg141.00 Kč0.00 Kč

Vepřové žebro marinované - na výběr kořeněné gyros nebo medové.

Vnitřnosti vepřové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová játra1/-kg63.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kupte si vepřová játra. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřová krev potravinářská1/-kg22.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová ledvina1/-kg58.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kupte si vepřové ledviny, dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřová slezina1/-kg22.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kupte si vepřovou slezinu. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřové srdce 1/-kg65.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kupte si vepřové srdce. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový jazyk1/-kg112.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kupte si vepřový jazyk, dopravíme jej na vaši adresu společně s dalším sortimentem od řezníka. Za dobrou cenu.
Vepřový mozek1/-kg16.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kupte si vepřový mozek. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.
Vepřový žaludek1/-kg50.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kupte si vepřový žaludek. Dopravíme je na Vaši adresu společně s dalšími masnými výrobky. A za dobrou cenu.

Hovězí maso - výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka1/-kg151.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí kližka OSSOBUCO1/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí kosti - harfa 1/-kg18.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - harfa masitá1/-kg72.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - morková1/-kg40.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí kýta s kostí1/-kg167.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí maso - mletý polotovar1/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - býk celý1/-kg140.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí oháňka1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Používá se do polévek nebo při přípravě ragů.
Hovězí přední bez kosti - krk1/-kg196.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí přední s kostí a podplečí1/-kg135.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Podplečí ("Chuck Roll Eye"). Paradoxem je to, že je to část masa, která se nachází nad plecí. Podplečí se označuje též jako péro. Je to přední část hovězího hřbetu za krkem a navazuje na vysoký roštěnec. Připomíná (strukturou i vzhledem) vysoký roštěnec.
Hovězí pupek - steak1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti1/-kg316.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí svíčková1/-kg747.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,8 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka1/-kg173.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí výrobní - výřez1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se jako zejména jako mleté maso.
Hovězí zadní - kýta bez kosti1/-kg216.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí zadní - plec bez kosti1/-kg201.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí žebro s kostí1/-kg121.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.

Telecí a jehněčí

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Jehňata bez hlavy - skopové 18/25kg227.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 20 kg
Balení: volně loženo
Jehňata mají hmotnost cca od 10- 20 kg, aktuální váha je podle skutečného stavu, možností dodavatele.

Hovězí na grilování

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, 2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, 2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Pardubice2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, 2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, 1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, 2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, 2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., 2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Pardubice2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, 2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, 2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, 2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Pardubice1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti2/-kg432.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, 2/-kg431.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.

Vnitřnosti - hovězí/telecí

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí dršťky ztužené 1/-kg93.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí játra1/-kg51.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí ledvina1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí slezina1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí srdce1/-kg51.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí tes-tes (býčí žlázy)1/-kg58.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Telecí játra1/-kg359.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované

Drůbež - krůty a krocani, kuřata, kuřecí maso - syrové, marinované

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Krůta / Krocan na gril - SYROVÉ cca 10-12 kg/17-20 kg, 9/20kg125.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 kg/18 kg
Balení: Igelitový obal
Prodáváme krocany na grilování. Dotazy na tel: 725 306 191
Krůta, krocan MARINOVANÉ na grilování, cca 10 kg/18 kg, Pardubice10/20kg152.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 kg/18 kg
Balení: Igelitový obal
Prodáváme na základě objednávky krůty přípravené na grilování a pečení. Pardubice

Uzená masa ke konzumaci

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Anglická slanina 1/-kg169.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2 kg
Balení: vakuované
Anglická slanina je vyrobena z vepřového boku.
Bok pirožkový uzený1/-kg178.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1 kg
Balení: vakuované
Vyrobeno z vybrané části boku, s povrchovým dekorem z koření. 78% vepřového masa.
Bok rolovaný uzený1/-kg169.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1 kg
Balení: vakuované
Vybrané části boku srolované do pravidelného tvaru. 78% vepřového masa.
Cikánská pečeně - uzená1/-kg165.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1,5-3 kg
Balení: vakuované
Uzená vepřová pečeně s tukovým krytím. Vhodné pro studenou i teplou kuchyni. Barvená krví. 78 % masa.
Česnekový boku uzený1/-kg178.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1 kg
Balení: vakuované
Uzený bok s česnekovými floky. 78% masa.
Debrecínská pečeně1/-kg216.00 Kč0.00 Kč

Objem: 3 kg
Balení: vakuované
Libová uzená pečeně. Vhodné pro studenou kuchyni.
Lisovaný bok uzený1/-kg157.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1 kg
Balení: vakuované
Uzený bok lisovaný ve formě do pravidelného tvaru. 78 % masa.
Moravská kýta uzená1/-kg194.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1,5-3 kg
Balení: vakuované
Uzená část vepřové kýty barvená krví. 78 % masa z vepřové kýty.
Moravská pečeně1/-kg199.00 Kč0.00 Kč

Objem: 3 kg
Balení: vakuované
Uzená vepřová pečeně bez tukového krytí barvená krví. 78 % masa.
Pastrami špek1/-kg157.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5 kg
Balení: vakuované
Kořeněná uzená slanina, 97%
Pikantní bok uzený1/-kg178.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1 kg
Balení: vakuované
Uzený bok s povrchovým dekorem z koření, pepř, hořčice, 78 % masa a hořčice.
Selátko plnění šunkou, cca 3kg - cena za ks, rozvoz uzenin (ZS)1/-ks573.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 kg
Balení: krabice
Sele v konečné váze cca 3 kg. Tělo je vytvořeno ve formě z šunky. Maso je plně tepelně zpracované, prouzené vhodné pro rauty a jako dar.
Uzená krkovice bez kosti 1/-kg179.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1,5-3 kg
Balení: vakuované
Uzené maso z krkovice. 94 % masa vepřového masa krkovice.

Uz. polotovary k tepel. opracování

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Slanina zauzená1/-kg112.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
TORO - uzená kýta (šunka) s kostí10/12kg165.00 Kč0.00 Kč

Objem: 10-12 kg
Balení: volně balená v papíru
Uzená kýta - též nazývaná šunka, tepelně zpracovaná k okamžité konzumaci za studena i tepla (po ohřátí na otočném grilu) nebo po ohřátí ve vodní lázni, ev. pod ohřívací lampou (používá se na rautech).
Uzené koleno zadní1/-kg99.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Uzené křížové kosti 1/-kg70.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Uzený bok bez kosti1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2 kg
Balení: vakuované
Uzený bok s kostí 1/-kg127.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Uzený jazyk hovězí1/-kg158.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Uzený jazyk vepřový1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované

Párky, klobásy, salámy

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Jemné párky1/-kg142.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Párek, jemný, s vysokým obsahem masa. Je vhodný na ohřátí. Podíl vepřového masa 65% a 10% hovězí maso.
Jemné párky se sýrem1/-kg142.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Je vhodný na ohřátí. Podíl vepřového masa 55%, 8% hovězí maso, 16% sýr.
Silné párky 1/-kg93.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Silný párek je libový párek s jemnou strukturou. Je vhodný na ohřátí i opékání. Podíl vepřového masa 48,5% a 24,3 % hovězí maso.
Debrecínské párky BF1/-kg139.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Párky s paprikovou chutí. Je vhodný na ohřátí. Podíl vepřového masa 67% a 19% hovězí maso.
Špekáčky vázané1/-kg108.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Ručně vázané špekáčky z vepřového a hovězího masa - tradiční receptura. Je vhodný na ohřátí i opékání. Podíl vepřového masa 61% a 18 % hovězí maso.
Hlavecký rarášek1/-kg132.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Pikantní uzenářský výrobek z vepřového a hovězí masa (67% vepřové, 19% hovězí). Použití jak studené, tak ohřáté, vhodné na gril nebo do udírny.
Kmínová klobása1/-kg138.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Klobása s podílem hovězího masa (vepřové 66%, 24% hovězí, 0,2% kmínu)
Konzumní klobása1/-kg122.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Konzumní klobása je z vepřového masa, má hrubší strukturu, pro teplou i studenou kuchyni. 77% vepřového masa.
Zbojnická klobása1/-kg134.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Klobása s podílem hovězího masa (vepřové 67%, 19% hovězí).
Vídeňská klobása1/-kg138.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Klobása s podílem hovězího masa (vepřové 66%, 24% hovězí)
Grilovací klobása bílá, na jemno kutrovaná (120 g)3/-kg116.00 Kč0.00 Kč

Objem: 120 g
Balení: vakuované
Jemná bílá grilovací klobása
Hradecká klobása 120 g, bylinková, na jemno kutrovaná, bílá3/-kg138.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hradecká klobása 120 g, bylinková, na jemno kutrovaná, bílá
Gathajský salám zauzený1/-kg116.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2,2 kg
Balení: vakuované
Jemně mělněný salám s kousky sádla. Klasická receptura s vepřovým a hovězím masem - vepřové 60%, hovězí 17%.
Junior salám1/-kg86.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1 kg
Balení: vakuované
Jemně vypracovaný salám lahodné chuti lehce kořeněný a přiměřeně solený, 70% vepřové
Šunkový salám - uzený1/-kg154.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2,2 kg
Balení: vakuované
Salám s výraznými kousky masa, jemně kořeněné. Vhodné pro studenou i teplou kuchyni. 67% vepřového masa.
Vídeňský salám se zeleným pepřem1/-kg142.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,6 kg
Balení: vakuované
Jemný salám s typickou chutí a vůní a s nahrubo drceným zeleným pepřem, s vepřovým a hovězím masem - vepřové 66,2, hovězí 23,5 %.
Polský salám1/-kg114.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg
Balení: vakuované
Polský salám má hrubší strukturu a kousky špeku. Vepřové 65,6% a hovězí 19,2%.
Točený salám1/-kg108.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 1 kg
Balení: vakuované
Jemně vypracovaný masný výrobek podle tradičních receptur, 50% vepřové, hovězí 21,2 %
Kapiový salám1/-kg85.00 Kč0.00 Kč

Objem: 3 kg
Balení: vakuované
Jemně vypracovaný salám spojující lahodnou chuť uzeniny s chutí kapie. Složení je 66% vepřové maso a 7% kapie.
Vídeňský salám uzený1/-kg130.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,8 kg
Balení: vakuované
Jemný salám s typickou chutí a vůní s vepřovým a hovězím masem - vepřové 66,2, hovězí 23,5 %.

Šunky - vepřové, uzené hovězí

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí šunka výběr1/-kg316.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2,2 kg
Balení: vakuované
Šunka z hovězí kýty s příjemnou chutí hovězího masa. Vhodné pro studenou kuchyni, 85% hovězí masa.
Hovězí šunka z kýty celosvalová1/-kg391.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2 kg
Balení: vakuované
Celosvalová šunka z hovězí kýty s příjemnou chutí hovězího masa. 95% hovězí masa.
Picollo šunka uzená celosvalová1/-kg208.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1,5 kg
Balení: vakuované
Celosvalová šunka z vybraných partií vepřové kýty. Vepřové maso 78 %.
Sedlácká šunka uzená celosvalová1/-kg208.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2 kg
Balení: vakuované
Celosvalová šunka nejvyšší kvality z vybraných částí vepřové kýty s tukovým krytím. 78% vepřové maso.
Šunka hranatá výběrová1/-kg179.00 Kč0.00 Kč

Objem: 3 kg
Balení: vakuované
Vývěrová šunka z kýty se šťavnatou konzistencí a lahodnou chutí. 85% vepřového masa.
Šunka standardní1/-kg165.00 Kč0.00 Kč

Objem: 3 kg
Balení: vakuované
Šunka vhodná k přípravě chlebíčků nebo obložených mís. Podíl vepřového masa 66%.

Suché uz. (salámy aj.) ostatní

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí klobása MERGUEZ1/-kg148.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg
Balení: vakuované
Klobása jen z hovězího masa 90%.
Jehněčí klobása1/-kg142.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1 kg
Balení: vakuované
Typická chuť jehněčího masa a koření. 97,4 % jehněčího masa.

Telecí - skopové na grilování

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), 35/-kg223.00 Kč0.00 Kč

Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.

Vařené výrobky

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Aspik jazykový4/-kg157.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1,5 a 4 kg
Balení: vakuové balení
Vepřový jazyk s celerovým salátem v chutném aspiku. Podíl vepřového jazyku v aspiku je 54%, dále obsahuje celer a sóju.
Aspik šunkový4/-kg151.00 Kč0.00 Kč

Objem: 4 kg
Balení: vakuové balení
Vepřová šunka a sterilovaná zelenin v chutném aspiku. Podíl šunky v aspiku je 45%, dále obsahuje celer a sterilovanou zeleninu 17%.
Dršťky vařené - balené 0,8 kg1/-ks118.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,8 kg
Balení: vakuové balení
Hotové dršťky, stačí ohřát a přímo použít do receptů teplé kuchyně.
Játrová paštika1/-kg98.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,15 kg
Balení: vakuové balení
Paštika obsahuje 42 % vepřového masa a 24 % vepřových drobů - jater. Jemná paštika z vepřových jater z vepřových jater, masa a sádla. Chuť je po játrech a koření.
Paštika selská 1/-kg132.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,3 -0,5 kg
Balení: vakuové balení
Paštika obsahuje 63 % vepřového masa a 24 % vepřových drobů, především jater. Hrubozrnná masová paštika ve tvaru podkovy.
Pomazánkové škvarky1/-ks73.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5 kg
Balení: vakuové balení
Škvarky se sádlem
Sádlo škvařené - vanička 500 g1/-ks48.00 Kč0.00 Kč

Objem: 500 g
Balení: vakuové balení
Sádlo ve vaničce, tuk 100%.
Sádlo škvařené vážené1/-kg92.00 Kč0.00 Kč

Objem: 1,2 kg
Balení: vakuové balení
Jedlý vepřový tuk 100%
Tlačenka tmavá1/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2 kg
Balení: vakuové balení
Tlačenka tmavá obsahuje 84 % masa. Zabijačková specialita vyrobená podle tradiční receptury.
Tlačenska světlá 1/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2 kg
Balení: vakuové balení
Tlačenka světlá obsahuje 73 % masa. Zabijačková specialita vyrobená podle tradiční receptury.
Vinná klobása1/-kg128.00 Kč0.00 Kč

Objem: libovolně, nejméně 1 kg
Balení: vakuové balení
Vinná klobása obsahuje 58 % vepřového masa, víno 6%, jde o sezonní výrobek.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.