Reference z letních grilování

Vyjádření našich zákazníků:


rok 2016


28.6. jsme měli svatbu, na které pan Straka griloval býka - živá váha 270 kg, váha na gril 150 kg (bez hlavy a noh). Býk byl naložený v láku na jatkách v Hraběticích. Ke grilování jsme měli zapůjčený největší gril od firmy Jontech a používali jsme bukové dřevo dva roky suché. Po 4,5 hodinách pečení byl býk připraven na první ořez. Ze všech stran a od všech hostů požívajících maso se nesla pochvala na vynikající chuť a šťavnatost masa. Všichni se shodli, že býk je prostě jiná liga než obyčejné prase.
Pan Straka připravil velmi dobře vyváženou směs koření a dokázal velmi dobře načasovat jednotlivé ořezy tak, aby byly koordinované s programem svatby. Dokázal vydržet u grilu přes 12 hod, za což mu patří velké díky a pochvala. 
Grilovaný býk se stal (hned vedle svatebčanů) velkým hitem celé svatby

JR

Článek o grilování býka=>>


rok 2015


protechnik consulting s. r. o

Dobrý den,

 

dne 17.7.2015 jsme měli jako každý rok v naší firmě před dovolenkový  večírek pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky.  Mimo jiné jsme chtěli pro naše zaměstnance zajistit i grilování prasete a proto jsme oslovili firmu GURMÁN servis pana Straky. Organizace byla víc než perfektní a proto jsme pana Straku dne  17.7. 2015 s radostí uvítali v areálu naší firmy.

Pan Straka zajistil vše co bylo potřeba a po celý večer nás zásoboval výborným masem z grilu. Během grilování používal různé koření a tímto nám povzbudil chuťové pohárky J.

 

Všem moc doporučuji a už nyní je jisté, že pana Straku rádi oslovíme i příští rok. Ještě jednou děkuji za skvělou práci s 80-ti kg prasátkem. Bylo výborné!

 

 

 

Libuše Jiskrová

účetní

******************************************************************

protechnik_M

protechnik consulting s. r. o.

Svitavska 70

CZ-57101 Moravska Trebova

Czech Republic

fon main:     +420 461 550 999   

fon direct:    +420 461 550 988

fax:             +420 461 550 998

e-mail: libuse.jiskrova@protechnik.cz

www.protechnik.cz


PROFIKA.CZ (Benátky nad Jizerou)  3. června 2015

Dobrý den,

ráda bych poděkovala za naprosto profesionální přístup p.Straky při grilování na našem Open house PROFIKA 2015.
Služby jsou perfektní a sele velmi chutné.Zákazníci byli spokojení a všem chutnalo.

Tuto firmu vřele doporučuji.

Kubátová

webové stránky firmy PROFIKA.CZ (Benátky nad Jizerou)

Poznámka Gurmán servis:


Společnost NOMI 02 s.r.o. - 23. května 2015

Dobrý den,
dne 23. května 2015 jsme se pořádali firemní večíek  pro rodinné příslušníky na chatě v "Labských Koutech". Po velmi dobré zkušenostik s grilováním selete firmou Gurmán na podzim roku 2013 , jsme se rozhodli opět pro tuto firmu a po konzultaci s panem Strakou jsme zvolili grilování 2 cca 8 kg krút. Musím konstatovat, že maso bylo výborné, chutně připravené a rovněž celá organizace ze strany pana Straky neměla chybu. Všichni byli spokojeni a již se těší na další grilování. Firmu pana Straky Gurmán mohu všem vřele doporučit.

S pozdravem
Václav Nový
zmocněnec společnosti NOMI 02 s.r.o.


Vyjádření našich zákazníků, kterým jsem dodali maso na grilování: 2014

Dašice

grilování vepřové kýty


Dobrý den,
dlouho jsem zvažoval jaké pohoštění zvolit pro 15 kolegů z firmy na zahradní akci v srpnu Dašicích. Vybral jsem na internetu firmu Gurman servis a po konzultaci s panem Strakou zvolil pečenou kýtu. Mohu potvrdit, že to byla správná volba a i ohlasy jsou pouze pozitivní. Kýta výborná, organizace grilování ze strany Gurman servisu taktéž. Vřele doporučuji ostatním.

Petr Kuře - jednatel
HANDICO s.r.o.





Praha

dodání selete

Dobrý den

Za celou rodinu musím poděkovat  za kvalitně a chutně připravené selátko. Rovněž doprava nezklamala. Radost s vámi obchodovat .

Autor pochvaly pan Bauer dále dodává:

"Bez kvalitního základu tedy suroviny se kvalitní dílo žádným kořením ani různou technologii rožnění neudělá  - prostě to nejde".

Děkujeme.

S pozdravem Bauer

Foto:


Pardubice

vepřová kýta na grilování

Dobrý den,

minulý pátek jsem od Vás koupil kýtu na grill,  protože jsme měli křtiny. Chci Vám jen napsat, že byla kýta skvělá, křehká, maso bylo výborné. Měli jsme dost času, takže po téměř pěti hodinách bylo hotovo a všem hostům se dělali boule za ušima
V neposlední řadě bych Vás pochválil za "cenovou politiku". Poměr cena - kvalita a kvantita, není co vytknout. A samozřejmě domluva s Vámi - tak by to mělo vypadat.

Ať se Vám daří a při další akci, se Vám určitě ozvu.

S pozdravem

Petr Tesařík
ze dne 6. 9. 2014

Praha

sele na gril

Dobrý den,


maso ze selátka bylo velmi chutné, šťavnaté a výborně nasolené. Pohostil jsem díky Vašemu masu celé příbuzenstvo na úrovni.
Jelikož jsem z Prahy, ocenil jsem nižší cenu za kg masa oproti pražským řezníkům, dodávka byla bez problémů. Již se těším na podzimní narozeninové opékání!


S pozdravem,

Josef K

Ráby

grilovaná kýta

V sobotu 7.6.2014 jsme pořádali party pro 40 osob v Rábech u Pardubic.

Jednalo se o tajnou oslavu narozenin. I (především) díky panu Strakovi se akce povedla, objednanou jsme měli kejtičku, 14 kg.

Za všechny zúčastněné mohu potvrdit, že se jednalo o nejlepší grilovanou kýtu, kterou jsme kdy měli možnost ochutnat.

Vstřícnost, s jakou pan Straka i s kolegyní k naší akci přistupovali, byla ohromující.

Mohli jsme si vybírat i příchutě marinád na jednotlivé vrstvy.

Mohu potvrdit, že pokud budu někdy v budoucnu potřebovat jakýkoli „gurmánský“ servis, obrátím se vždy v první řadě právě na pana Straku z Gurman Servisu.

Pane Strako ještě jednou děkujeme!

Lenka Maturová


Třebosice u Pardubic

grilování prasete - akce oblastní charity Pardubice

V pátek 17. května 2014 pořádala Oblastní charita Pardubice již tradiční setkání zaměstnanců v Třebosicích u Pardubic. O zdárný průběh setkání se postaral také pan Straka ze společnosti GURMAN SERVIS. Na grilovaném praseti jsme si všichni výborně pochutnali. Děkujeme a tímto pana Straku a jeho GURMAN SERVIS všem doporučujeme.
 

Mgr. Pavla Jadrná
PR, služby pro pěstouny
Oblastní charita Pardubice
Češkova 1247, 530 02 Pardubice
tel: 461 100 445, 733 161 620
www.pardubice.charita.cz

Doplňujeme: