Reference - ohřívání uzené kýty - fota=>>
01.05.2019 12:35
Pred ohratim vyborna, po ohrati na grilu senzacni..
S pozdravem 2. místostarosta obce Stračov a předseda rybářského spolku
Michal Bulíček
731238407
01.05.2019 12:35
Pred ohratim vyborna, po ohrati na grilu senzacni.. S pozdravem 2. místostarosta obce Stračov a předseda rybářského spolku Michal Bulíček 731238407
Grilování uzené kýty
Smyslem grilování uzené kýty není její tepelné zpracování. Uzená kýta je již plně tepelně zpracována. Cílem je ji prohřát, tak aby uzené maso mohlo být podáváno teplé. A také nelze neuvést, že jde o estetický zážitek.
Grilovat je třeba mírně, tedy pouštět do kýty teplo pomalu, ne moc velké. Maso by mohlo být vysušené.
Podobné je to s grilováním uzeného selete.