Reference ke grilování selat, prasat, krůt za rok 2017

Rok 2017 - informace z praktického grilování

6. listopadu 2017

Dobrý den pane Strako


Chci vám moc poděkovat za selátko vím že to bylo na rychlo ale vše proběhlo hladce a bez problému.
Selátko bylo výtečné.
přidávám pár foto z grilu.

S pozdravem Jančo M.
  



Grilování krůty - 24. července 2017

Dobrý den,

na základě zkušeností jsem oslovil p. Straku, aby mě připravil krůtu na grilování , velice ochotný pán ,krůtu přivezl na smluvené místo a ještě mě přidal marinádu na potírání, to byl jako bonus. Připravená krůta byla prošpikovaná anglickou slaninou a napíchaná solným roztokem, vylepšil jsem krůtu tím, že jsem tělo vycpal nakrájenou cibulí, jablky a ke kterým jsem přidal libeček, krůtu jsem zašil. Celou jsem zabalil do alobalu a 4,5 hod v alobalu točil, potom šel alobal dolů a ještě 2.5 hod se dělala kůrka. Vzhledem k tomu, že nádivka změkla a pustila šťávu do masa, tak to bylo velice dobré. Potom nastalo další okrajování, všichni co byli na oslavě pochvalovali krůtu, která byla velice dobrá. Ještě jednou chválím přípravu od pana Straky.


Grilování selete na prezentační akci firmy PROFIKA

konané dne 5. dubna 2017 (zveřejněno zde z 12. dubna 2017) - GRILOVAT SELE NA AKCÍCH FIRMY JE VÝHODNÉ



Dobrý den,

Děkuji Vám za skvělý přístup od objednávky až po dodávku.

Velmi dobrý způsob dodávky a předání kousek od bydliště.

A to hlavní, skvěle připravený "pták ohnivák" - krůta, chutná a krásně vyuzená.

První jsme "ohřáli v troubě a byla chutná, ale tu druhou jsme ohřáli na ohni - topeno dubovým dřevem.

Oslava se vydařila a všichni se pochvalovali výborné krůtí maso.

Ještě jednou děkuji a mohu jasně říci:

NEBYLA TO POSLEDNÍ OBJEDNÁVKA.

Libor Kuthan

PS: žena má kulatiny v říjnu.


Dobrý den,


na základě zkušeností jsem oslovil p. Straku ,aby mě připravil krůtu  na grilování , velice ochotný pán ,krůtu přivezl na smluvené místo a ještě mě přidal marinádu na potírání , to byl jako bonus .

Připravená krůta byla prošpikovaná anglickou slaninou a napíchaná solným roztokem , vylepšil jsem krůtu tím , že  jsem tělo  vycpal nakrájenou cibulí , jablky a ke kterým jsem přidal libeček , krůtu jsem zašil . Celou jsem zabalil do alobalu a 4,5  hod v alobalu točil , potom šel alobal dolů a ještě 2.5  hod se dělala   kůrka .Vzhledem k tomu , že nádivka změkla a pustila šťávu do masa , tak to bylo velice dobré .
Potom nastalo další okrajování , všichni co byli na oslavě pochvalovali  krůtu , která  byla velice dobrá .

Ještě  jednou chválím přípravu od pana Straky .