Hovězí masa - steaková

Dotazy: +420 725 306 191

Speciální masa z hovězích kusů chovaných a připravovaných na grilování. Mladé kusy, speciální plemena, potřebná doba zrání - staření masa. To vše vytváří podmínky pro dosažení jistoty, že maso na grilování, na pánvi bude měkké, chutné. Před toto se zaměřte také na technologii grilování=>> steaků.


Vyberte odběrné místo
Jihomoravský =>> Blansko Boskovice Brno Břeclav Bučovice Dolní Dunajovice Dolní Kounice Hodonín Hustopeče Ivančice Kyjov Lednice Mikulov Moravský Krumlov Pavlov Pohořelice Rosice Slavkov u Brna Tišnov Valtice Vyškov Znojmo Židlochovice Královéhradecký=> Hradec Králové (ZS) - Termín, čas a místo doručení dohodou Moravskoslezký=> Frýdek Místek Ostrava Olomoucký=> Místo předání v Kojetíně - domluva s řidičem Místo předání v Mohelnice - domluva s řidičem Místo předání v Olomouci - domluva s řidičem Olomouc - místo předání Lídl parkoviště Velkomoravská Šumperk - místo předání Lídl parkoviště Pardubický=> Heřmanův Městec- domluvené místo předání z auta Pardubice (ZS) - termín, zpravidla čtvrtek a pátek, čas a přesné místo dohodou Přelouč - domluvené místo předání z auta Seč - domluvené místo předání z auta Praha=> Praha (ZS) Rozvoz na odběr. místo, čt./pá., čas, Centrum Černý Most Praha (ZS) Rozvoz na odběr. místo, čt./pá., čas, Strakonická ul. Hornbach Praha (ZS) Rozvoz na odběr. místo, čt./pá., čas, Strašnice, Lídl Středočeský=> Čáslav - domluvené místo předání z auta Český Brod - domluvené místo předání z auta Kolín - domluvené místo předání z auta Kostelec nad Černými Lesy - domluvené místo předání z auta Kutná Hora - domluvené místo předání z auta Nymburk - domluvené místo předání z auta Poděbrady - domluvené místo předání z auta Říčany u Prahy - domluvené místo předání z auta Sadská - domluvené místo předání z auta Úvaly - domluvené místo předání z auta Zlínský=> Bystřice pod Hostýnem Kroměříž Otrokovice Uherské Hradiště Uherský Brod Valašské Klobouky Valašské Meziříčí Vsetín Zlín

Kraj Jihomoravský

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Jihomoravský kraj2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Jihomoravský kraj3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Jihomoravaský kraj2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Jihomoravský kraj2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Jihomoravský kraj2/-kg494.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Jihomoravský kraj2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Jihomoravský kraj2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrání, vcelku nebo porcované, svíčková palec, Jihomoravský kraj1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Jihomoravský kraj2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Jihomoravský kraj2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Jihomoravský kraj2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Jihomoravský kraj2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Jihomoravský kraj2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Jihomoravský kraj2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Jihomoravský kraj2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku , Jihomoravský kraj1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.

Královéhradecký kraj

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Královéhradecký kraj2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Hradec Králové3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Hradec Králové2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Hradec Králové2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Hradec Králové2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Královéhradecko2/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Hradec Králové2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Hradec Králové2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Královéhradecko2/-kg474.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Hradec Králové1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Hradec Králové2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Hradec Králové2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Hradec Králové2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Hradec Králové2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Hradec Králové2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Hradec Králové2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Hradec Králové2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Hradec Králové1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Hradec Králové35/-kg239.00 Kč0.00 Kč

Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.

Moravskoslezský kraj

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Moravskoslezský kraj2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Moravskoslezský kraj3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Moravskoslezský kraj2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Moravskoslezský kraj2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Moravskoslezský kraj2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Moravskoslezský kraj2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Moravskoslezský kraj2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Moravskoslezský kraj1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Moravskoslezský kraj2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Moravskoslezský kraj2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Moravskoslezský kraj2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Moravskoslezský kraj2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Moravskoslezský kraj2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Moravskoslezský kraj2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Moravskoslezský kraj2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku , Moravskoslezský kraj1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.

Olomoucký kraj

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Olomoucký kraj2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Olomoucký kraj3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Olomoucký kraj2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Olomoucký kraj2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Olomoucký kraj2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Olomoucký kraj2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Olomoucký kraj2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Olomoucký kraj1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Olomoucký kraj2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Olomoucký kraj2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Olomoucký kraj2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Olomoucký kraj2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Olomoucký kraj2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Olomoucký kraj2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Olomoucký kraj2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Olomoucký kraj1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.

Pardubický kraj

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Pardubice2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Pardubice3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Pardubice2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Pardubice2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Pardubice2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Pardubicko2/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Pardubice2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Pardubice2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Pardubický kraj2/-kg474.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Pardubice1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Pardubice2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Pardubice2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Pardubice2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Pardubice2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Pardubice2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Pardubice2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Pardubice2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Pardubice1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Pardubice35/-kg239.00 Kč0.00 Kč

Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.

Praha

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Praha2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Praha3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Praha2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Praha2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Praha2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Praha2/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Praha2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Praha2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Praha2/-kg474.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Praha1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Praha2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Praha2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Praha2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Praha2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Praha2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Praha2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Praha2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Praha1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Praha35/-kg239.00 Kč0.00 Kč

Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.

Středočeský kraj

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Středočeský kraj2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Středočeský kraj3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Středočeský kraj2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Středočeský kraj2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Středočeský kraj2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Středočeský kraj2/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Středočeský kraj2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Středočeský kraj2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Středočeský kraj2/-kg474.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Středočeský kraj1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Středočeský kraj2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Středočeský kraj2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Středočeský kraj2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Středočeský kraj2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Středočeský kraj2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Středočeský kraj2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Středočeský kraj2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku , Středočeský kraj1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Středočeský kraj35/-kg239.00 Kč0.00 Kč

Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.

Zlínský kraj

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Zlínský kraj2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Zlínský kraj3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Zlínský kraj2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Zlínský kraj2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Zlínský kraj2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Zlínský kraj2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Zlínský kraj2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Zlínský kraj1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Zlínský kraj2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Zlínský kraj2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Zlínský kraj2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Zlínský kraj2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Zlínský kraj2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Zlínský kraj2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Zlínský kraj2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Zlínský kraj1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.