Chcete ugrilovat sele, vepřovou kýtu, krůtu nebo krocana

Termíny, místacenu Vám spočítáme na základě vaší poptávky.

Podrobnější informace

Volejte 725 306 191

Hovězí masa - steaková

Dotazy: +420 725 306 191, Je-li u produktu uvedena 1,- Kč, cena, není produkt aktuálně skladem.

Speciální masa z hovězích kusů chovaných a připravovaných na grilování. Mladé kusy, speciální plemena, potřebná doba zrání - staření masa. To vše vytváří podmínky pro dosažení jistoty, že maso na grilování, na pánvi bude měkké, chutné. Před toto se zaměřte také na technologii grilování=>> steaků.


KAM dodáváme - místa dodání (na adresu, dohodnuté místo)
Jihočeský => Okres Písek, (G) čtvrtek a pátek Okres Strakonice (G), čtvrtek, pátek Okres Tábor (G), čtvrtek, pátek Jihomoravský =>> Blansko (SG), pondělí až pátek Boskovice (S-G), pondělí až pátek Brno (S-G), pondělí až pátek Břeclav (S-G), pondělí až pátek Bučovice (S-G) pondělí a středa Dolní Dunajovice (S-G), středa, pátek Dolní Kounice, úterý, čtvrtek Hodonín (S-G), středa, pátek Hustopeče (S-G) středa a pátek Ivančice (S-G), úterý a čtvrtek Kyjov (S-G),pondělí, středa a pátek Lednice (S-G), středa a pátek Mikulov (S-G) středa a pátek Moravský Krumlov (S-G), úterý a čtvrtek Pavlov (S-G), středa a pátek Pohořelice (S-G), úterý a čtvrtek Rosice (S-G), úterý a čtvrtek Slavkov u Brna (S-G), pondělí, středa a pátek Tišnov (S-G), pondělí až pátek Valtice (S-G), středa a pátek Znojmo (S-G), čtvrtek Židlochovice (S-G), úterý a čtvrtek Královéhradecký=> Hradec Králové (G), čtvrtek, pátek Moravskoslezký=> Frýdek Místek (S-G), středa Ostrava (S-G), středa, pátek Olomoucký=> Kojetín, středa (S+G) Mohelnice (S-G) Olomouc, pondělí, středa, pátek (S+G) Pardubický=> Heřmanův Městec, čtvrtek, pátek (G) Pardubice, čtvrtek, pátek (G) Přelouč, čtvrtek, pátek (G) Seč, čtvrtek, pátek (G) Plzeňský=> Okres Plzeň-jih, čtvrtek, pátek (G) Okres Plzeň město, čtvrtek, pátek, (G) Okres Plzeň-sever, čtvrtek, pátek (G) Okres Rokycany, čtvrtek, pátek (G) Praha=> Praha (G), čtvrtek, pátek (G) Středočeský=> Benešov, dohod. místo dodání v okr. , čt+pá Beroun, dohod. místo dodání v okr., čt+pá Kladno, dohod. místo dodání v okr.,čt+pá Kolín, čtvrtek, pátek, G Kutná Hora, čtvrtek, pátek, G Nymburk, čtvrtek, pátek, G Okres Praha-západ, čtvrtek, pátek, G Okres Příbram, čtvrtek, pátek, G Okres Rakovník, čtvrtek, pátek, G Vysočina Chotěboř - čtvrtek, pátek (G) Zlínský=> Bystřice pod Hostýnem, středa, (SG) Kroměříž (S-G), středa, pátek Otrokovice, středa, (S-G) Uherské Hradiště, středa, pátek, (S-G) Uherský Brod, středa (S-G) Valašské Klobouky, středa (S-G) Valašské Meziříčí, středa (S-G) Vsetín, středa, pátek (S-G) Zlín, středa, pátek (SG)
Filtrování

Hovězí masa - steaková

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované (S)2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání (S)3/-kg367.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí. Tartar
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku (S)2.5/-kg399.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, (S)2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný (S)2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí pupek (skirk steak), suché zrání, na výběr vcelku nebo porcované, (S)2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, (S)1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, (S)2.5/-kg410.00 Kč0.00 Kč

Objem: omezené množství
Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zrání, vcelku i na porce, (S)2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., (S)2/-kg516.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zrání vcelku nebo porcované, (S)2.5/-kg463.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, (S)2.2/-kg424.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, (S)2.5/-kg484.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, (S)2.5/-kg419.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuově zabaleno
Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku (S)1.5/-kg866.80 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.