Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Jihomoravský kraj 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Jihomoravaský kraj 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Jihomoravský kraj 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Jihomoravský kraj 2/- kg 494.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrání, vcelku nebo porcované, svíčková palec, Jihomoravský kraj 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Jihomoravský kraj 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Jihomoravský kraj 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Jihomoravský kraj 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku , Jihomoravský kraj 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Královéhradecký kraj 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Hradec Králové 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Hradec Králové 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Hradec Králové 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Hradec Králové 2/- kg 494.98 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Královéhradecko 2/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Hradec Králové 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Hradec Králové 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Královéhradecko 2/- kg 474.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Hradec Králové 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Hradec Králové 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Hradec Králové 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Hradec Králové 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Hradec Králové 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Hradec Králové 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Hradec Králové 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Hradec Králové 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Hradec Králové 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Hradec Králové 35/- kg 239.00 Kč 0.00 Kč Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Moravskoslezský kraj 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Moravskoslezský kraj 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Moravskoslezský kraj 2/- kg 494.98 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Moravskoslezský kraj 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Moravskoslezský kraj 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Moravskoslezský kraj 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku , Moravskoslezský kraj 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Olomoucký kraj 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Olomoucký kraj 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Olomoucký kraj 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Olomoucký kraj 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Olomoucký kraj 2/- kg 494.98 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Olomoucký kraj 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Olomoucký kraj 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Olomoucký kraj 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Olomoucký kraj 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Olomoucký kraj 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Olomoucký kraj 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Olomoucký kraj 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Olomoucký kraj 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Olomoucký kraj 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Olomoucký kraj 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Olomoucký kraj 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Pardubice 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Pardubice 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Pardubice 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Pardubice 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Pardubice 2/- kg 494.98 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Pardubicko 2/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Pardubice 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Pardubice 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Pardubický kraj 2/- kg 474.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Pardubice 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Pardubice 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Pardubice 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Pardubice 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Pardubice 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Pardubice 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Pardubice 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Pardubice 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Pardubice 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Pardubice 35/- kg 239.00 Kč 0.00 Kč Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Praha 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Praha 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Praha 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Praha 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Praha 2/- kg 494.98 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Praha 2/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Praha 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Praha 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Praha 2/- kg 474.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Praha 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Praha 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Praha 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Praha 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Praha 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Praha 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Praha 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Praha 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Praha 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Praha 35/- kg 239.00 Kč 0.00 Kč Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Středočeský kraj 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Středočeský kraj 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Středočeský kraj 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Středočeský kraj 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Středočeský kraj 2/- kg 494.98 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti, Středočeský kraj 2/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Středočeský kraj 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Středočeský kraj 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, Středočeský kraj 2/- kg 474.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Středočeský kraj 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Středočeský kraj 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Středočeský kraj 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Středočeský kraj 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Středočeský kraj 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Středočeský kraj 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Středočeský kraj 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Středočeský kraj 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku , Středočeský kraj 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, (T), Středočeský kraj 35/- kg 239.00 Kč 0.00 Kč Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.
Název Množ. Min/Max MJ Cena/Ks Cena celkem Obr. Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované, Zlínský kraj 2.5/- kg 452.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání, Zlínský kraj 3/- kg 352.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, Zlínský kraj 2.5/- kg 384.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, Zlínský kraj 2/- kg 542.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný, Zlínský kraj 2/- kg 494.98 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Zlínský kraj 2.5/- kg 324.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, Zlínský kraj 2.5/- kg 418.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, Zlínský kraj 1.5/- kg 1076.00 Kč 0.00 Kč Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, Zlínský kraj 2.5/- kg 393.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, Zlínský kraj 2/- kg 527.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., Zlínský kraj 2.5/- kg 443.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Zlínský kraj 2.5/- kg 334.00 Kč 0.00 Kč Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, Zlínský kraj 2.5/- kg 407.00 Kč 0.00 Kč Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, Zlínský kraj 2.5/- kg 305.00 Kč 0.00 Kč Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, Zlínský kraj 2.5/- kg 403.00 Kč 0.00 Kč Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Zlínský kraj 1.5/- kg 832.00 Kč 0.00 Kč Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.