Příprava selete, kýty, krůty na grilování
Děláme si jasno:
- Co je lepší? Marinovat, solit, nakládat, natírat směsí koření ???=>>
- Marinády na grilování selete, vepřové kýty, krůty, krocana. =>>
- Jak se dělá napíchání selete solí - napíchání slaným lákem? =>>
- Příprava masa na grilování solení, marinování. =>>
- Připevnění selete, vepřové kýty, krůty, krocana na otočnou jehlu.=>>
- Nařezání kůže na seleti. =>>
- Připevnění vepřové kýty na grilovací jehlu - napíchnutí kýta. =>>
- Natírání selete marinádou. =>>
Příště téma:
- odpovědi na obvyklé otázky
Na webu Gurmánský servis, na stránce s RADY A DOPORUČENÍ=>> najdete různé rady, doporučení.
|
S pozdravem |
Zdeněk Straka, jednatel firmy |
Gurmánský servis s.r.o. |
/ M +420 725 306 191 / E info@gurmanservis.cz IČ: 06425194, DIČ: CZ06425194 Smilova 431, 530 02 Pardubice - ZELENÉ PŘEDMĚSTÍ / CZ |
www.gurmanservis.cz |