Příprava selete, kýty, krůty na grilování

Děláme si jasno:

  1. Co je lepší? Marinovat, solit, nakládat, natírat směsí koření ???=>>
  2. Marinády na grilování selete, vepřové kýty, krůty, krocana. =>>
  3. Jak se dělá napíchání selete solí - napíchání slaným lákem? =>>
  4. Příprava masa na grilování solení, marinování. =>>
  5. Připevnění selete, vepřové kýty, krůty, krocana na otočnou jehlu.=>>
  6. Nařezání kůže na seleti. =>>
  7. Připevnění vepřové kýty na grilovací jehlu - napíchnutí kýta. =>>
  8. Natírání selete marinádou. =>>

Příště téma:


Na webu Gurmánský servis, na stránce s RADY A DOPORUČENÍ=>> najdete různé rady, doporučení.


 

 
Poptejte
grilování selete
ev. catering od firmy



Volné a obsazené termíny
grilování grilujících firem


 
Objednávky selat, vepřových
kýt, krocanů a krůt



S pozdravem
Zdeněk Straka, jednatel firmy
Gurmánský servis s.r.o.
/ M +420 725 306 191 / E info@gurmanservis.cz
IČ: 06425194,  DIČ: CZ06425194
Smilova 431, 530 02 Pardubice - ZELENÉ PŘEDMĚSTÍ / CZ
www.gurmanservis.cz