Objednejte si HUSOKACHNU
(do 29.10. 21, resp. do vyprodání zásob)

Termíny objednání a dodání - objednávka zde

Výhody:

  • maso husokachny je méně tučné,
  • husokachna má větší játra, (co si udělat játrovou paštiku)
  • na husokachně je více masa, je výborný zdrojem masa,
  • prsní svalovina je větší než u běžné kachny,
  • obvyklá hmotnost husokachny je kolem 3- 4 kg a proto se hodí na pečení vcelku,
  • v porovnání s masem kachny je maso je považováno za chutnější a jemnější.
Husokachny dodáváme vcelku včetně drobů a krků. Ty jsou výborným materiálem pro polévku.

Grilování selat - pořádání hostin

Od roku 2013 shromažďuji informace - rady, doporučení ke grilování selat, k pořádání hostin. Třeba se vám budou hodit.

Doporučení, tipy, rady k zahradnímu grilování =>>

Například:
  • jak velké sele na počet hostů
  • solit, marinovat, koření
  • spotřeba dřeva
  • připevnění selete na ty
  • grilování hodně velkého selete
  • atd.








Prodej masa a masných výrobků s rozvozem na adresu










HOSTINY vlastní péčí - různé informace =>>

  • jaké množství potravin na raut
  • svatební hostina
  • tvorba menu
  • rauty
  • atd.










Gastro slovníček =>>