Vepřová plec s kostí a kolenem, NESOLENÁ - SYROVÁ, SOLENÁ (T) - Nasolení: Nesolit

  • Trvanlivost: 5 dní v chladu 0-5 stupňů Celsia

Vepřová plec s kostí a kolenem, NESOLENÁ - SYROVÁ, SOLENÁ (T) - Nasolení: Nesolit


Vepřová plec na výběr NESOLENÁ A SOLENÁ, určená na grilování na otočném grilu, hmotnost cca 4-6 kg Více

Výrobce: Toro HlavečníkKód produktu: T-GO-05 Doprava a platba

380 Kč 95 Kč/kg
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem - doručení do - 4 dnů obvykle v pátek
kg

Vepřová plec na výběr NESOLENÁ A SOLENÁ, určená na grilování na otočném grilu, hmotnost cca 4-6 kg Více

Výrobce: Toro HlavečníkKód produktu: T-GO-05 Doprava a platba

Vepřová plec s kostí a kolenem je velmi oblíbeným kusem masa, který má v kulinářství velmi široký záběr.

Pokud jde o grilování, vepřová plec je ideální pro otočný gril, kde se maso pomalu peče a získává tak jedinečnou chuť. Před grilováním je dobré maso naložit.

Grilovaná vepřová plec s kostí a kolenem je skvělou volbou pro rautový stůl, protože nabízí bohatou chuť a šťavnatost a je vhodná pro různé chutě a přednosti hostů. Buďte kreativní při marinování a přípravě, abyste zajistili, že vaše grilovaná vepřová plec bude skvělou pochoutkou pro všechny přítomné na vaší akci. 

Pokud ji budete servírovat na rautovém stole, potom ji:

  1. Po upečení nechte vepřovou plec krátce odpočinout, aby se šťáva rovnoměrně rozložila v masu.
  2. Následně nakrájejte maso na tenké plátky nebo kousky a servírujte na velkém tácu nebo talíři.
  3. Doporučuje se přidat k masu různé přílohy, jako jsou například pečené brambory, čerstvá zelenina, saláty, různé dipy a omáčky.

Grilovaná vepřová plec s kostí a kolenem je skvělou volbou pro rautový stůl, protože nabízí bohatou chuť a šťavnatost a je vhodná pro různé chutě a přednosti hostů. Buďte kreativní při marinování a přípravě, abyste zajistili, že vaše grilovaná vepřová plec bude skvělou pochoutkou pro všechny přítomné na vaší akci.

Solení a koření na vepřovou plec určenou ke grilování:

V Gurmánském servisu s.r.o. napichujeme maso pragandou a stačí 2 dny předem, když je situace napjatá a je třeba vepřovou kýtu připravit dříve, stačí i den předem. Sůl má tu schopnost, že sama prolíná do struktury masa.

  • Plec vepřovou je třeba napíchat 2-3 dny předem před samotným grilováním.
  • Pro nálev na napíchání můžete použít 1 l vody, 1 l oleje, 1 lžíci pepře, 1 lžíci mletého kmínu, 1 lžičku červené papriky, 1 lžičku červené pálivé papriky a 1 vrchovatou lžíci soli (na 1kg masa cca 2g soli).
  • Můžete také použít různé druhy koření, jako je grilovací koření, hovězí vývar (v prášku), sojová omáčka a vegeta1.

Grilování a okrajování vepřovou plec:

  • Maso grilujte cca 3 hodiny.
  • Maso postupně okrajujte zhruba po 0,5 – 1 cm plátcích.

Potírání vepřové plece během grilování:

  • Během grilování potírejte maso marinádou, a to hlavně po každém ořezání masa.

Alternativní produkty3