Punčový řez 60 g
Trvanlivost 48 hodin při teplotě do 8 st. Celsia
Punčový řez 60 g
Punčový řez 60 g, na obrázcích také mini punčový řez 25 g Více
Výrobce: VALMAKód produktu: V-46 Hmotnost: 0.06 kgDoprava a platba
Punčový řez 60 g, na obrázcích také mini punčový řez 25 g Více
Výrobce: VALMAKód produktu: V-46 Hmotnost: 0.06 kgDoprava a platba
Zdroj internet - AI
Pučový řez: Pučový řez je klasika českých cukráren. Musí být správně vlhký a hrát pestrými barvami. Základem punčového řezu je piškot, který se peče při 180°C asi 20-25 minut. Krém se připravuje z másla, cukru, tvarohu a nescafé1. Po upečení se korpus rozřízne na tři části, dvě z nich se potřou krémem a všechny tři se naskládají na sebe. Na dokončení se používá citronová poleva.