Hovězí roštěná, nízký roštěnec, suché zrání TORO BEEF

Hovězí roštěná, nízký roštěnec, suché zrání TORO BEEF

do KOŠÍKU VLOŽTE požadavek MINIMÁLNÍHO MNOŽSTVÍ Dodání Praha, Nymburk, Kutná Hora, Poděbrady, Kolín, Pardubice, Hradec Králové (okolí)

Hovězí roštěná, steak, suché zrání, hmotnost steaku 200g/ks. Více

Výrobce: Toro HlavečníkKód produktu: T-H-13 Doprava a platba

1 076 Kč 538 Kč/kg
Skladem - doručení do - 4 dnů obvykle v pátek
kg Minimální množství 1 ks cca 2 kg

Hovězí roštěná, steak, suché zrání, hmotnost steaku 200g/ks. Více

Výrobce: Toro HlavečníkKód produktu: T-H-13 Doprava a platba

Hovězí nízký roštěnec je velmi ceněný kus masa, který pochází z hřbetu zvířete. Má jemné mramorování a je libovější (obsahuje jen 10% tuku) než vysoký roštěnec, který je prorostlý tukem o něco více (16%). Nízký roštěnec je ideální na steaky.

Z nízkého roštěnce se připravují populární steakové řezy jako Striploin steak, T-bone steak, New York steak, či Porterhouse steak. Doba zrání masa je minimálně 21 dní od data poražení, ale standardně je dodávané maso vyzrálé 30 dní.

Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.

Pokud si chcete vychutnat skutečně kvalitní hovězí, rozhodně doporučujeme dobře vyzrálý nízký roštěnec s kostí. Tukové krytí berte jako “malý bonus” k této dokonalé lahůdce.