Hovězí pupek (Flank steak), suché zrání,)

Hovězí pupek (Flank steak), suché zrání,)


Hovězí pupek je část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný. Více

Výrobce: ZD RosiceKód produktu: P00037 Doprava a platba

1 076 Kč 538 Kč/kg
Skladem - doručení do - 4 dnů obvykle v pátek
kg Minimální množství cca 2 kg

Hovězí pupek je část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný. Více

Výrobce: ZD RosiceKód produktu: P00037 Doprava a platba

Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí pupek, známý také jako flank steak, je část masa, která je ideální pro dlouhé vaření při nízké teplotěSprávně upravený hovězí pupek může být neuvěřitelně měkký a šťavnatýV kulinářském světě je hovězí pupek vysoce ceněn pro svou hlubokou a bohatou chuť, a to zejména po dlouhém dušení nebo pomalém grilování1.
Hovězí maso je podrobeno suchému zrání po dobu 3 týdny. Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.

Alternativní produkty1