Hostiny - rauty - občerstvení v domácích a firemních podmínkách - "Normy" množství potravin při organizaci rautu, velikost porcí
- Slavnostní hostiny:
- Rauty - co to je
- Odkazy na téma raut - inspirace jinde
- Rautový stůl - obecné informace
- Banket
- Cocktail party - koktejl párty) - společenské sezení
- Svatby
- Svatební hostina
- Svatba - místo pro svatbu
- Jídelní menu
- Menu =>>
- Tvorba menu - zásady pro tvorbu menu =>
- Komplety pro vytváření rautových stolů
- O uzených kýtách z naší produkce (tepelné zpracování, používání).
- Ekonomika
- Výtěžnost masa z uzené kýty, kolik je čistého masa z uzené kýty.
Rauty - ukázky z praxe- Svatební zahradní raut=>>
- Video ze svatební hostiny konané na zahradě formou rautu =>>
Rauty - praktická příprava
- Vytváření uzeninových mís - zdobení salámem, sýrem, tipy - návody
- videa s podrobným návodem možného zdobení mís
- Okrajování uzené kýty - možné umístit na rautový stůl =>>
|