QR kód

HOSTINY vlastní péčí

Hostiny - rauty - občerstvení v domácích a firemních podmínkách   

  1. "Normy" množství potravin při organizaci rautu, velikost porcí
  2. Slavnostní hostiny:
    1. Rauty - co to je
      1. Odkazy na téma raut - inspirace jinde
      2. Rautový stůl - obecné informace
    2. Banket
    3. Cocktail party - koktejl párty) - společenské sezení
  3. Svatby
    1. Svatební hostina
    2. Svatba - místo pro svatbu
  4. Jídelní menu
    1. Menu =>>
    2. Tvorba menu - zásady pro tvorbu menu =>
    3. Produkty vhodné pro hostiny
    4. Komplety pro vytváření rautových stolů
  5. O uzených kýtách z naší produkce (tepelné zpracování, používání).
  6. Ekonomika
    1. Výtěžnost masa z uzené kýty, kolik je čistého masa z uzené kýty.Výpočet váhy uzené kýty podle počtu účastníků akce

Rauty - ukázky z praxe

  1. Svatební zahradní raut=>>
  2. Video ze svatební hostiny konané na zahradě formou rautu =>>


Rauty - praktická příprava

  1. Vytváření uzeninových mís - zdobení salámem, sýrem, tipy - návody
    • videa s podrobným návodem možného zdobení mís
  2. Okrajování uzené kýty - možné umístit na rautový stůl =>>


GASTRONOMICKÉ POJMY

Zvolte písmeno:

A | B | C | D | EF | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | RS | T U | V | W | Z

Doplňky ke grilovaným pokrmům

  1. Úvod k marinádám - omáčkám - dipy - dressingy
  2. Varianty doplňků ke grilovanému masu


Vína pro rauty - výběr přívlastkových vín - co je důležité =>>

  1. Odrůdy vína =>>
  2. Původ vína =>>
  3. Půda a její vliv na víno=>>
  4. Terrior - wikipedie
  5. Přívlastková vína jsou =>>
  6. Klima pro pěstování vinné révy
  7. Vinař a jeho vliv na kvalitu vína=>>
  8. Technologie na výrobu vína a její vliv =>>