Čím se zabýváme - činnost firmy Gurmánský servis s.r.o.

Od roku 2013 prodávám selata, vepřové kýty (syrové, solené, uzené) a další produkty. Ty putovaly hlavně na grily otáčející maso při zahradním. Po celou dobu existence jak fyzické osoby Zdeněk Straka, tak i po založení firmy Gurmánský servis s.r.o. (od roku 2018) jsem pomáhal se zajišťováním zahradních hostin a poskytováním podpory poskytování služby grilování selat, krůt, býků apod. na akcích. Co dále.

 

SORTIMENT - ČERSTÉ A ČESKÉ MASO

Sortimentem na zahradní grilování jsou masa na otočný gril i na rošt nebo pánev. Maso je z domácích chovů, krmeno přirozeným krmením, od českých výrobců. 

DISTRIBUCE, ROZVOZ MASA NA ADRESU

Rozvoz masa se děje péčí firem zabývající se zpracováním masa a ochotných maso rozvést k vám na místo, které je pro vás dostupné. Je zde systém odběrných míst, v některých případech je využívána individuální doprava na adresu apod.
V roce 2020 je do činnosti firmy zařazen sortiment masa pro kuchyňské zpracování a grilování masa nejen na otočném grilu, ale i na roštu. Sortiment je rozvážen na adresu. 

PODPORA ZÁKAZNÍKŮ

Poskytuji doporučení, osvědčené postupů, rady pro grilující osoby a organizátory grilování. Vytvářím širokou informační základnu pro ty, co nemají s grilováním zkušenosti, co chtějí obohatit svoji dosavadní zkušenost a znalosti. Za tímto účelem vznikly a vznikají texty a videa s radami, doporučeními, normami apod., které jsou užitečnou pomůckou pro grilující osoby.

 

ZÁRUKY DOBRÉHO VÝSLEDKU? 

  1. Z hlediska vzdělání jsem vyučen kuchařem s řádným výučním listem a mám za sebou dostatečnou praxi. Díky tomu mám znalosti v oboru technologické přípravy jídel. 
  2. Mám středoškolské vzdělání v oblasti veřejného stravování a také jsem činnosti v oboru vedení stravovacího zařízení několik let prováděl. Také mám bohaté zkušenosti v oblasti řízení (organizace, plánování, kontrola apod.,) což mi umožňuje zajišťovat a plnit požadavky zákazníků. 
  3. 6 let griluji na různých akcích selata, kýty a jiná masa na svém grilu i na různých jiných grilech. Díky této praxi umím velmi dobře ugrilovat sele a všechny činnosti co s tím souvisí. Upevnit sele na gril, správně připravit marinády, ugrilovat sele tak, aby bylo měkké a šťavnaté a mělo správnou kůrčičku atd.
    MOHU PORADIT NA ZÁKLADĚ VLASTNÍCH ZKUŠENOSTÍ, které sbírám a pracuji s nimi. 

TAKÉ SI CENÍTE:

  • jistoty zajištění včasných dodávky mas na grilování a všech ostatních produktů Setkal jsem se s tím, že nějaký řezník, známý, kamarád zklamal při zajišťování selete
  • díky zázemí v podobě sítě dodavatelů selat, spolehlivé a ověřené spolupráci s jatkami, je Gurmánský servis s.r.o. mnohdy schopen uspokojit i pozdní objednávky,
  • partnery jsou například firma Steinhauser s.r.o. Tišnov, Maso Jičín, TORO Hlavečník