Pořád je něco nového.

září 2019

21. září 2019

Zbylo vám koření z letního grilování. Já ho využil na  pečení bramboráku. 

Zbylo mi z grilování selete koření v tuku "Grilovací směs pro masa exklusive". Olej s kořením jsem dal na pánvičku a bramborák, normálně dochucený, bez pepře, jsem na tomto ochuceném tuku udělal. Bylo to velmi dobré.

A dochucuji s ním i rizoto. Možností je mnoho. 

Zdeněk Straka

Změny

Mnoho těch, co potřebovali sele nebo jiný produkt pro letní grilování zjistilo, že na některých místech naše schopnost dodávat již není. Došlo k tomu proto, že významný dodavatel tuto schopnost ztratil. Přes tuto velmi nepříjemnou skutečnost intenzivně pracuji na tom, aby v dalším období jsem mohl zajisti vaše potřeby. A naštěstí nacházím mnoho vstřícných firem, které mi umožní servis týkající se dodávání masa obnovit.

Zdeněk Straka


16. července 2019

Jak grilovat a využít kůži selete?

Článek, obrázek a video ke grilování kůže selete, aby byla výborná a dala se servírovat =>>

10. dubna 2019

Zvyšují se ceny vepřového masa,

což se projevuje i v nabídce www.grumanservis.cz.


Březen 2029 (9. dubna 2019)

Otevřeno mnoho nových odběrných 

míst pro prodej selat, vepřových kýt syrových, uzených a jiných produktů v Jihomoravském, Olomouckém  Zlínském kraji


28. února 2019

Místa dodání produktů - podmínky dodání. 

V zájmu prevence problémů při dodávání produktů připomínám, že dodání produktů je na odběrná místa uvedených na webu. Přesné časy dodání není možné stanovit.  Uvedené časy jsou orientační. Závisí především na dopravní situaci, kdy auto s produkty dorazí na odběrné místo.

5 let dobře funguje systém, kdy Vás informujeme o přesnějším čase dodání tak, že vám volá řidič  s dostatečným předstihem a čas příjezdu vám oznamuje. 


8. ledna 2019

Změna týdne dodávání produktu do Litoměřic. 

Na rozdíl od minulého roku 2018, kdy jsme dodávali do Litoměřic produkty lichý týden, se v tomto roce bude dovoz uskutečňovat v týdnech sudých.


10. 12. 2018

Přeměna šunkového prasátka na dárek jeho uložením na prkno a vhodným zabalením. =>>

  
 

Šunkové sele váží cca 3 kg, s ozdobným balením cena cca 550,- Kč), vhodné jako dárek pro obchodní partnery apod. V nabídce je pro Pardubický kraj, Královéhradecký kraj. Je možné řešit dodání i jinam dohodou, zejména při větším objemu.


3. listopadu 2017

Rozšířená výdejní doba masa (selat, kýt apod.) V Českých Budějovicích.

V Českých Budějovicích je možné objednané produkty převzít každý den v době od 08:00-17:00 hod. na výdejním místě Pražská třída 530.


1. listopadu 2017

Zlepšení podmínek pro objednávání produktů.

Probíhají změny v nabídce produktů, zejména uzených mas. Smyslem je vytvořit lepší podmínky pro pružnější objednávání produktů, kdy si objednávající může lépe vybrat zda chce jen uzené maso nebo chce od dodavatele přidat také dárkové balení a jiné doplňky z nabídky.


Srpen, září 2017

Založení společnosti, (korporace) Gurmánský servis s.r.o.,

která od 1. ledna 2017 nahradí provozovatele tohoto webu. Všechny produkty a služby budou nabízeny na stejném webu www.gurmanservis.cz v dosavadním rozsahu. 
Pro vás zákazníky se nic nemění.

15. července 2017

Grilování velkého býka - video a informace od firmy Pejskar s.r.o. Police nad Metují

V červenci 2017 (15. 8. 2017) firma Pejskar s.r.o. - výrobce kvalitních 
trvanlivých salámů - pořádala pro své  zákazníky, obchodní partnery a 
další oslavu. Oslava byla při příležitosti 130. výročí od založení 
firmy.
Součástí oslavy bylo různé pohoštění od skvělého guláše, pivo 
teklo proudem (i limo). Významnou součástí oslavy bylo grilování býka. 
Býk, tak jak byl napíchnut na gril, vážil téměř 300 kg (282 kg).
A zde je video z jeho grilování. Je to podrobné video včetně komentáře mě (Zdeněk Straka - provozovatel webu www.gurmanservis.cz) jako účastníka grilování, který se podílel na přípravě na grilování a v rozhodující míře býka griloval a okrajoval.

Video:

  1. Video na GurmanServis zde =>>
  2. Video na BLOG zde=>> - možnost přidat vaše komentáře



7. června 2017
Děkuji za hodnocení
Všichni milovníci grilování vědí, že příprava a
zorganizování grilovací párty není úplně jednoduchá
záležitost. Čím víc hostů, tím víc starostí, aby všeho bylo
dostatek, aby vyšlo počasí a hlavně, aby se podařilo chutně
připravit hlavního aktéra celé grilovačky. U nás to mělo být
jako každý rok pětadvaceti kilové sele. Den před akcí bylo
vše připraveno, všech 30 hostů potvrdilo účast, předpověď
počasí byla ideální a stačilo už jen dojet pro objednaného
čuníka. Vyrazili jsme tedy do masny, kde na nás mělo
prasátko čekat. Ale tam jsme se dozvěděli, že sele není a
nebude, nikdo se nenamáhal nám dopředu ani zavolat, vrátili
nám zálohu a nabídli klobásy. Co teď......?

30. 5. 2017 jsem přidal nové - inovované video o teplotě při grilování selete.
Mrkněte =>>
15. května 2017
Dobrý den, rád bych Vám poděkoval za výborné zorganizovaní dodání selete a za sele jako takové. Nasolení i marináda 100%.Rád Vás doporučím pokud bude někdo shánět. Vím že je to možná maličkost která se ale v dnešní době velice vytrácí  a to obyčejný telefonát,že vše platí a je vše ok.Prostě chválím.Děkuji Soumar


13. května 2017

Dobrý den!

Ráda, byť poněkud opožděně, bych Vám poděkovala za Vaši vstřícnost. Dodání kýty do Kroměříže proběhlo bez problémů a oslavenec měl radost. Za sebe mohu Vaše služby jen doporučit. Jsem si jista, že se na Vás v budoucnosti obrátíme znovu.

S pozdravem
Veronika Nováková

viz reference=>>


9. května 2017

"Mazání" na grilování selat a vepřových kýt - mazání přidáme k objednanému masu =>>, způsob objednání zde


26. dubna 2017

Poděkování od zákazníka =>>


12. dubna 2017

video z grilování selete na prezentační akci firmy PROFIKA s.r.o. v Benátkách nad Jizerou


Připravte si sami uzeninové mísy na hostinu. Videa - skládání uzenin na servírovací talíř, vytváření ozdob. Všechna videa zde=>>

,
vytváření uzeninových míst - návod jak pracovat s jednotlivými prvky je zde

13. března 2017


Prodej mas na grilování v roce 2017 -není aktuální
 

9. března 2017


Prodej krůt a krocanů s rozvozem na VELIKONOCE 2017 po PRAZE.

Rozvoz je ve čtvrtek 9. dubna 2017. Více se dozvíte zde=>> 

9. března 2017



Komentáře