Kmínová klobása, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)

Kmínová klobása, s hovězím masem a výraznou chutí kmínu
Klobása s podílem hovězího masa (vepřové 63%, 24% hovězí, 0,2% kmínu).
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Trvanlivost:21 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:volně, nejméně však 2 kg
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:167,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Ručně vázané špekáčky z vepřového a hovězího masa - tradiční receptura. Je vhodný na ohřátí i opékání. Podíl vepřového masa 61% a 18 % hovězí maso.