Kmínová klobása, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)
Klobása s podílem hovězího masa (vepřové 63%, 24% hovězí, 0,2% kmínu).
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Trvanlivost: | 21 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia |
---|---|
Objem: | volně, nejméně však 2 kg |
Balení: | vakuované |
Měrná jednotka: | kg |
Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
DPH: | 12% |
Odběrná místa
Ručně vázané špekáčky z vepřového a hovězího masa - tradiční receptura. Je vhodný na ohřátí i opékání. Podíl vepřového masa 61% a 18 % hovězí maso.