Vepřová kýta s kostí a kolenem, SOLENÁ s kůží cca 11 - 13 kg, (T)

Vepřová kýta s kostí a kolenem
Původ masa, chovu, porážky
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování i u uzení.
Trvanlivost:4 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:hmotnost nelze příliš předvídat, je daná aktuální nabídkou
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:142,00 Kč / kg

Součástí dodávky je:

+10.00 Kč

Možnost přikoupení:

Drát pro připevnění selete, kýty, krůty na otočný gril+ 20.00 Kč
+ 10.00 Kč
Koření "Grilovací směs pro masa" exkluzive, 500 g+ 225.00 Kč
Koření "Sele na rožni" exkluzive, 500 g+ 177.00 Kč
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa


  1. Všeobecné otázky zahradního grilování na otočné jehle

    1. Co je lepší? Marinovat, solit, nakládat, natírat směsí koření ???=>>

    2. Marinády na grilování selete, vepřové kýty, krůty, krocana. =>>

    3. Jaká je délka selat, vepřových kýt - vejdou se na gril? =>>

        1. Váha selete a počet porcí?=>>

        2. Váha vepřové kýty a počet porcí?=>>

        3. Váha krůty, krocana a počet porcí?=>

        4. Jaká je spotřeba dřeva při grilování na otočném grilu (sele, kýta, krůta, krocan)?=>>

        5. Jaká je doba grilování - selat, vepřových kýt, krůt a krocanů?=>>

        6. Jak se dělá napíchání selete solí - napíchání slaným lákem? =>>

        7. Jaká má být intenzita tepla při grilování masa na otočném grilu - popis? =>>

        8. Jak topit a přikládat do otočného grilu? =>>

        9. Jistota dodání selete. =>>
        10. Jaké jsou části krůty - krocana a způsoby jejich využití? =>>
        11. Jaký je postup porcování, dělení krůty, krocana - postup? =>>
        12. Uzená kýta ohřívaná na grilu - postup=>>

      1. Grilování selete, vepřové kýty, krůty, krocana - postup v čase (chronologicky)

        1. Nákup selete - zdroj pořízení selete. =>>

        2. Pořízení selete, vepřové kýty, krůty, krocana. =>>

        3. Příprava masa na grilování solení, marinování. =>> 
        4. Připevnění selete, vepřové kýty, krůty, krocana na otočnou jehlu.=>>

        5. Nařezání kůže na seleti. =>>

        6. Kůže selete a její přeměna v pochoutku=>>

        7. Připevnění vepřové kýty na grilovací jehlu - napíchnutí kýta. =>>

        8. Marinády - druhy, použití =>>

        9. Natírání selete marinádou. =>>

        10. Uzená kýta - předuzená kýta - jak si to vysvětlit? =>>

      Závěr:

      Obsah je průběžně aktualizován o nové zkušenosti, poznatky od grilujících. Budu rád, když své poznatky napíšete prostřednictvím formuláře =>> nebo je sdělíte prostřednictvím dotazníků, které jsou, po rozklinutí, k dispozici u některých témat.

      Související produkty