Česká kuchyně - sada 3 koření (I)
Polévkové SPECIO (100 g), Štrůdl (100 g), Zlaté kuře (100 g),
Trvanlivost: | Minimální trvanlivost 12 měsíců. |
---|---|
Objem: | 100+100+100=300g |
Balení: | Dárková taštička obsahující sáčky s kořením |
Měrná jednotka: | ks |
Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
DPH: | 12% |
Odběrná místa
ČESKÁ KLASIKA
Polévkové SPECIO (100 g)
Směs koření a sušené zeleniny na dochucení polévek, omáček a zeleninových jídel.
Složení: Sůl (55 %), sušená zelenina (mrkev, cibule, česnek, petržel, celer), cukr, kurkuma, masové aroma.
NEOBSAHUJE glutamát sodný.
Štrůdl (100 g)
Směs koření k ochucení tradičního závinu.
Složení: Skořice, cukr, vanilkové aroma.
Zlaté kuře (100 g)
Lahodná směs koření k ochucení pečeného, grilovaného či dušeného kuřete.
Složení: Sůl (65 %), směs koření (paprika, česnek, cibule, pepř, rozmarýn).
NEOBSAHUJE glutamát sodný.
Minimální trvanlivost 12 měsíců.