Hovězí veverka (T)

Hovězí veverka
Hovězí maso, dělení na částiDělení hovězí
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Trvanlivost:5 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:265,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce, což napomáhá lepší přípravě.

Podrobné informace o veverce=>>