Hovězí přední bez kosti - KRK (T), min. 1 kg

Hovězí přední bez kosti - KRK
Dělení hovězí
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Trvanlivost:4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:min. 1 kg
Balení:vakuově zabaleno
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:292,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás. Díky tomu, že je to sval velmi namáhaný, tedy maso je tužší a vyžaduje delší tepelnou úpravu. O to je však chutnější.
Hovězí, krk