Hovězí kosti - morkové (T)
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Trvanlivost: | 4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia |
---|---|
Objem: | cca 3 kg |
Balení: | volně balené |
Měrná jednotka: | kg |
Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
DPH: | 12% |
Odběrná místa
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.