Hovězí kosti - morkové (T)

Hovězí maso, dělení na částiDělení hovězí
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Trvanlivost:4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca 3 kg
Balení:volně balené
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:60,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.