Vepřový ořez 50/50, (KU-d), vepřový ořez nemusí být aktuálně skladem, objednejte si jej a bude vám dodám po naskladnění
Vepřový ořez, výřez 50/50 je to, co zbude po rozbourání selete a oddělení hlavních částí. Obsahuje velký podíl masa, které je po vyřezání vhodné na mletí, jako surovina pro jídla typu moravského vrabce, do segedínského guláše.
Trvanlivost: | 5 dní při teplotě 0 - 5 stupňů Celsia |
---|---|
Objem: | min. 10 kg |
Měrná jednotka: | kg |
Dostupnost: | Produkt je dostupný |
DPH: | 15% |
Odběrná místa
Vepřový ořez patří mezi produkty, které jsou nedostatkové. Naším dodavatelem je nabízen nepravidelně a je-li nabídnut, je nutno na nabídku reagovat rychle.Je možné si vepřový ořez mi ji EUjej nezávazně objednat a jakmile bude, tak vám to oznámíme a dohodneme se na dodání.
- video - využití vepřového ořezu a jeho zpracování (ceny uvedené na videu jsou neplatné)
- video - ukázka jak produkt vepřový ořez vypadá - jeho možné domácí zpracování