Vepřový ořez 50/50, (KU-d), vepřový ořez nemusí být aktuálně skladem, objednejte si jej a bude vám dodám po naskladnění

Vepřový výřez, v celku, hodně masa
Původ masaVepřový ořez, docela libové masoVepřový ořez, vyřezané sádlo, podíl cca 60% z celkového množství (3400 g)Vepřový ořez, vyřezané maso, podíl cca 40% z celkového množství (3400 g)Konečný výsledek zpracování vepřového ořezu /maso, škvarky, vyškvařené sádlo
Vepřový ořez, výřez 50/50 je to, co zbude po rozbourání selete a oddělení hlavních částí. Obsahuje velký podíl masa, které je po vyřezání vhodné na mletí, jako surovina pro jídla typu moravského vrabce, do segedínského guláše.
Trvanlivost:5 dní při teplotě 0 - 5 stupňů Celsia
Objem:min. 10 kg
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:Produkt je dostupný
DPH:15%
Vaše cena s DPH:75,00 Kč / kg

Možnost přikoupení:

+ 130.00 Kč
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Vepřový ořez patří mezi produkty, které jsou nedostatkové. Naším dodavatelem je nabízen nepravidelně a je-li nabídnut, je nutno na nabídku reagovat rychle.
Je možné si vepřový ořez mi ji EUjej nezávazně objednat a jakmile bude, tak vám to oznámíme a dohodneme se na dodání.
 
  1. video - využití vepřového ořezu a jeho zpracování (ceny uvedené na videu jsou neplatné)
  2. video - ukázka jak produkt vepřový ořez vypadá - jeho možné domácí zpracování