Vepřový bok bez kosti - vepřový bůček bez kosti (T)

Vepřový bok bez kosti, na pečení, na rolády, na uzení
Původ masa, chovu, porážky
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Trvanlivost:4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca 5,3 kg
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:171,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Recept na pokrm "Plněný bůček".
Receptury
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.

Související produkty