Klobásy na grilování

Grilovací klobásy z výroby firmy Toro Hlavečník. Klobásy jsou tepelně zpracované, v lednici při teplotě +1 až +5 stupňů Celsia vydrží několik týdnů, Jsou plněny do přírodních střívek. 2 druhy jsou ve střívku tenkém a jeden druh (Hradecká klobása) ve střívku silnějším.

Klobásy grilování na jednorázovém grilu Klobásy grilování na jednorázovém grilu Klobásy grilování na jednorázovém grilu
 
Filtrování | Forma:

Klobásy na grilování

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Špekáčky vázané, prodej 3 kg a výše, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora, (T)3/-ks133.00 Kč0.00 Kč

Objem: podle požadavku, nejméně však 3 kg
Balení: vakuované
Ručně vázané špekáčky z vepřového a hovězího masa - tradiční receptura. Je vhodný na ohřátí i opékání. Podíl vepřového masa 54% a 18 % hovězí maso.
Celkem:0.00 Kč