Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 2 kg, min. 2 kg (T)

Vepřová plec bez kosti
Původ masa, chovu, porážky
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Trvanlivost:4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca 4 kg kus
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:144,00 Kč / kg

Možnost přikoupení:

+ 12.00 Kč
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.