Maso na uzení v domácích podmínkách

Chcete udit maso v domácích podmínkách. V této skupině uvádíme masa, která jsou pro tento účel, vhodná. Jsou zde masa již připravená na uzení nebo masa syrová. Ta jsou pro ty, kteří se chtějí zabývat jejich přípravou. Prosolením suchou nebo mokrou metodou.
Vyberte odběrné místo
Jihomoravský =>> Blansko Boskovice Brno Břeclav Bučovice Dolní Dunajovice Dolní Kounice Hodonín Hustopeče Ivančice Kyjov Lednice Mikulov Moravský Krumlov Pavlov Pohořelice Rosice Slavkov u Brna Tišnov Valtice Vyškov Znojmo Židlochovice Královéhradecký=> Hradec Králové (ZS) - čtvrtek-pátek, termín, čas a místo dohodou Moravskoslezký=> Frýdek Místek Ostrava Olomoucký=> Místo předání v Kojetíně - domluva s řidičem Místo předání v Mohelnice - domluva s řidičem Místo předání v Olomouci - domluva s řidičem Pardubický=> Heřmanův Městec- domluvené místo předání z auta Pardubice (ZS) - termín, zpravidla čtvrtek a pátek, čas a přesné místo dohodou Přelouč - domluvené místo předání z auta Seč - domluvené místo předání z auta Praha=> Praha (ZS) Rozvoz na odběr. místo, čt./pá., čas, Centrum Černý Most Praha (ZS) Rozvoz na odběr. místo, čt./pá., čas, Strakonická ul. Hornbach Praha (ZS) Rozvoz na odběr. místo, čt./pá., čas, Strašnice, Lídl Středočeský=> Čáslav - domluvené místo předání z auta Český Brod - domluvené místo předání z auta Kolín - domluvené místo předání z auta Kostelec nad Černými Lesy - domluvené místo předání z auta Kutná Hora - domluvené místo předání z auta Nymburk - domluvené místo předání z auta Poděbrady - domluvené místo předání z auta Říčany u Prahy - domluvené místo předání z auta Sadská - domluvené místo předání z auta Úvaly - domluvené místo předání z auta Vysočina Chotěboř (ZS) - Termín, zpravidal čtvrtek a pátek, čas a přesné místo dohodou Zlínský=> Bystřice pod Hostýnem Kroměříž Otrokovice Uherské Hradiště Uherský Brod Valašské Klobouky Valašské Meziříčí Vsetín Zlín
Filtrování | rozdělení masa + masných výrobků:

Maso na uzení - uzení masa

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová krkovice bez kosti váha ks cca 3,- kg, (S)1/-kg161.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3,5 kg
Balení: vakuované
Krkovice se nachází na horní straně zad. Začíná u hlavy a pokračuje po hřbetní část. Navazuje na pečeni. Je to nejčastěji využívaná část masa z prasete. Krkovice je mírně prorostlá tukem, co dává masu šťavnatost. Kolik je v krkovici tuku je závislý na váze prasete. Výborná na pečení, grilování a uzení.
Vepřová krkovice bez kosti váha ks cca 3,- kg, (T)1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3,5 kg
Balení: vakuované
Krkovice se nachází na horní straně zad. Začíná u hlavy a pokračuje po hřbetní část. Navazuje na pečeni. Je to nejčastěji využívaná část masa z prasete. Krkovice je mírně prorostlá tukem, co dává masu šťavnatost. Kolik je v krkovici tuku je závislý na váze prasete. Výborná na pečení, grilování a uzení.
Vepřová krkovice s kostí cca 4 kg, minim. nákup 1 kg (S)1/-kg141.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová krkovice s kostí cca 4 kg, minim. nákup 1 kg (T)1/-kg125.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti (S)1/-kg155.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta bez kosti (T)1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta s kostí a kolenem, s kůží (S)1/-kg125.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 kg,
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.
Vepřová kýta s kostí a kolenem, s kůží (T)1/-kg109.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 kg,
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.
Vepřová masa lákovaná, na uzení nebo grilování, koleno, bez kosti krkovice, pečeně, bok s kostí, (T)1.1/-kg92.00 Kč0.00 Kč

Objem: obvyklé váhy masa
Balení: vakuované
Vepřová masa lákováná, na uzení nebo grilování, koleno, krkovice bk., pečeně bk., bok s kostí, kýta s kostí. Dodání do Pardubice a dohodou.
Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (S)1/-kg276.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (T)1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 kg (S)1/-kg166.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 kg (T)1/-kg169.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně s kostí váha kusu 6-7 kgm min. 1 kg (S)1/-kg145.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 6-7 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně s kostí váha kusu 6-7 kgm min. 1 kg (T)1/-kg121.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 6-7 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cda 4 kg, min. 1 kg (S)1/-kg139.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cda 4 kg, min. 1 kg (T)1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, 4-5 kg, jako celek (S)1/-kg106.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4-5 kg
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, 4-5 kg, jako celek (T)1/-kg81.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4-5 kg
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřové koleno přední "syrové" "T" 0.5/-kg78.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5
Balení: bez obalu
Koleno přední s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní "syrové" "S" 1.3/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní "syrové" "T" 1.3/-kg94.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní bez kosti "syrové" "S" 1.3/-kg116.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové, bez kosti. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové sádlo hřbetní (S)1/-kg84.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hřbetní vepřové sádlo je zpravidla používáno na výrobu sádla škvařením. Pro tento účel je nejlepší. Použití sádla je také na vyuzení, tam používáme co nejvyšší sádlo.
Vepřové sádlo hřbetní (T)1/-kg69.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hřbetní vepřové sádlo je zpravidla používáno na výrobu sádla škvařením. Pro tento účel je nejlepší. Použití sádla je také na vyuzení, tam používáme co nejvyšší sádlo.
Vepřový bok bez kosti (S)1/-kg155.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok bez kosti (T)1/-kg144.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček (S)1/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček (T)1/-kg122.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.