Název | Množ. | Min/Max | MJ | Cena/Ks | Cena celkem | Obr. |
---|
Vepřová krkovice - na výběr s kostí cca 4 kg a bez kosti, minim. nákup 1 kg (T), Široké možnosti použití - velmi oblíbené maso | | 1/- | kg | 125.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4 kg Balení: vakuované Krkovice je libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.  |
Vepřová pečeně s kostí váha kusu 6-7 kg, min. 1 kg (T) | | 1/- | kg | 121.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 6-7 kg kus Balení: vakuované Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
 |
Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg (T) | | 1/- | kg | 230.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 0,5 kg Balení: vakuované Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.  |
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 kg (T) | | 1/- | kg | 169.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4 kg Balení: vakuované Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
 |
Vepřová kýta bez kosti (T) | | 1/- | kg | 129.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.  |
Vepřová kýta s kostí a kolenem, s kůží (T) | | 1/- | kg | 109.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 10 kg, Balení: vakuované Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.  |
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cda 4 kg, min. 1 kg (T) | | 1/- | kg | 129.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4 kg kus Balení: vakuované Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.  |
Vepřová plec s kostí a kolenem, 4-5 kg, jako celek (T) | | 1/- | kg | 81.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4-5 kg Balení: vakuované Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení, vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.  |
Vepřový bok bez kosti (T) | | 1/- | kg | 144.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.  |
Vepřový bok s kostí - bůček (T) | | 1/- | kg | 122.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.  |
Vepřové koleno zadní "syrové" "T" | | 1.3/- | kg | 94.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 1,3 kg Balení: bez obalu Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191  |
Vepřové koleno přední "syrové" "T" | | 0.5/- | kg | 78.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: 0,5 Balení: bez obalu Koleno přední s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191  |
Vepřové maso - mletý polotovar, min 1 kg | | 1/- | kg | 128.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: dle objednání, nejméně 1 kg Balení: vakuované Mleté maso pro výrobu sekané, do paprikového lusku, karbanátků.  |
Vepřové sádlo hřbetní (T) | | 1/- | kg | 69.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované Hřbetní vepřové sádlo je zpravidla používáno na výrobu sádla škvařením. Pro tento účel je nejlepší. Použití sádla je také na vyuzení, tam používáme co nejvyšší sádlo.  |
Vepřová nožička, s kůží (T) | | 1/- | kg | 15.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované  |
Vepřová hlava (tombolová) | | 1/- | kg | 48.00 Kč | 0.00 Kč |  Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele (plachta, prostěradlo, vanička...) Pro okrášlení rautového stolu můžete využít hlavu z prasete. Dar do tomboly.  |
Vepřová kostra | | 1/- | kg | 94.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované  |
Vepřová 1/2 (půlka) s kůží bez plstě | | 1/- | kg | 86.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca Balení: vakuované  |
AKCE - Vepřová krkovice s kostí cca 4 kg, minim. nákup 4 kg (K) Dostupný do: 30.6.2021 00:00 | | 3/- | kg | 87.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4 kg Balení: vakuované Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.  |
AKCE - Vepřová kýta bez kosti (K) - min 3 kg Dostupný do: 30.6.2021 00:00 | | 2/- | kg | 99.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: min. odběr 3 kg Balení: vakuované Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.  |
AKCE - Vepřová pečeně s kostí váha kusu 6-7 kg m min. 3 kg (K) Dostupný do: 30.6.2021 00:00 | | 3/- | kg | 92.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 6-7 kg kus Balení: vakuované Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
 |
AKCE - Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cca 4 kg, min. 4 kg (K) Dostupný do: 30.6.2021 00:00 | | 2/- | kg | 91.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 4 kg kus Balení: vakuované Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.  |
Vepřové kosti křížová, kus cca 600-700 g, | | 1/- | kg | 58.00 Kč | 0.00 Kč |  Objem: cca 600-700 g, Balení: vakuované  |
Vepřové kosti obíračka | | 1/- | kg | 22.00 Kč | 0.00 Kč |  Balení: vakuované Vepřová žebírka - obíračka jsou kosti obalené dostatkem masa, jsou relativně levná. Jsou vhodná na pečení na grilu, jsou velmi chutná, protože k chuti přispívá přítomnost kostí-  |