Vepřové maso, výsekové

Dotazy a objednávky: +420 725 306 191
Filtrování | rozdělení masa + masných výrobků:

Vepřové maso, výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Vepřová 1/2 (půlka) s kůží bez plstě1/-kg86.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová hlava (tombolová)1/-kg48.00 Kč0.00 Kč

Balení: bez obalu, nutný obal ze strany odběratele (plachta, prostěradlo, vanička...)
Pro okrášlení rautového stolu můžete využít hlavu z prasete. Dar do tomboly.
Vepřová kostra1/-kg94.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová krkovice bez kosti váha ks cca 3,- kg, 1/-kg163.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3,5 kg
Balení: vakuované
Krkovice se nachází na horní straně zad. Začíná u hlavy a pokračuje po hřbetní část. Navazuje na pečeni. Je to nejčastěji využívaná část masa z prasete. Krkovice je mírně prorostlá tukem, co dává masu šťavnatost. Kolik je v krkovici tuku je závislý na váze prasete. Výborná na pečení, grilování a uzení.
Vepřová krkovice s kostí cca 4 kg, minim. nákup 1 kg1/-kg125.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Velmi žádané maso je krkovice také s kostí. Jde o libové maso prorostlé tukem (horní část krku). Krkovička - krkovice je vhodná k dušení, uzení, smažení i pečení. Pečením ztrácí na váze, protože se vypéká tuk, sádlo.
Vepřová kýta bez kosti1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová kýta je souhrn velkých svalových částí s malým obsahem tuku. Kýta má všestranné využití. Může se dusit, udit, smažit, dělat z ní rolády, upravovat jako závitky, plátky. Je kvalitní surovinou pro uzení jako šunka, dává se do klobás.
Vepřová kýta s kostí a kolenem, s kůží1/-kg109.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 kg,
Balení: vakuované
Vepřová kýta s kolenem je vhodná na grilování u uzení.
Vepřová nožička1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřová panenka - panenská svíčková, 0,5 kg1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg
Balení: vakuované
Vepřová panenka je libové a křehké maso. Je považováno za nejkvalitnější, nejšťavnatější maso z prasete. Používá se především na minutky i pečení.
Vepřová pečeně bez kosti, cca 4 kg, min. 1 kg1/-kg169.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová pečeně s kostí váha kusu 6-7 kgm min. 1 kg1/-kg121.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 6-7 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová pečeně, také nazývaná kotleta je vyhledávaným masem. Na rozdíl od krkovice je méně tučná. Kuchyňské zpracování je hlavně na smažení, dušení, pečení i uzení. Používá se i na gril - venkovní grilování.
Vepřová plec bez kosti, celá hmotnost cda 4 kg, min. 1 kg1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4 kg kus
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřová plec s kostí a kolenem, 4-5 kg, jako celek1/-kg81.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4-5 kg
Balení: vakuované
Vepřová plec představuje svalnaté maso kolem lopatek a ramenních kostí. Není příliš tučné. Hodně se používá pro mleté úpravy masa, také dušení,vaření, uzení a pečení. Používá se na výrobu sekané.
Vepřové koleno přední "syrové" "T" 0.5/-kg78.00 Kč0.00 Kč

Objem: 0,5
Balení: bez obalu
Koleno přední s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové koleno zadní "syrové" "T" 1.3/-kg95.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,3 kg
Balení: bez obalu
Koleno zadní s kostí, syrové. Dotazy na tel: 725 306 191
Vepřové kosti křížová, kus cca 600-700 g, 1/-kg58.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 600-700 g,
Balení: vakuované
Vepřové kosti obíračka1/-kg22.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vepřová žebírka - obíračka jsou kosti obalené dostatkem masa, jsou relativně levná. Jsou vhodná na pečení na grilu, jsou velmi chutná, protože k chuti přispívá přítomnost kostí-
Vepřové sádlo hřbetní1/-kg69.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hřbetní vepřové sádlo je zpravidla používáno na výrobu sádla škvařením. Pro tento účel je nejlepší. Použití sádla je také na vyuzení, tam používáme co nejvyšší sádlo.
Vepřový bok bez kosti1/-kg155.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Vepřový bok s kostí - bůček1/-kg122.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený, na uzení.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.

Místa rozvozu masa a masných výrobků

Rozvoz masa - místa rozvozu