T-bone steak - suché zrání - vcelku

T-bone steak - suché zrání - vcelku, Pardubice
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.




Trvanlivost:10 dní skladujte při teplotě od 0-do 5 stupňů Celsia
Objem:cca 400 g
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 3 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:15%
Vaše cena s DPH:832,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou. Díky zastoupení těchto 2 svalů se jedná o jeden z nejkvalitnějších steaků. Vyznačuje se velice jemným vláknem a mírným mramorováním, na povrchu je ale žádoucí vrstva loje, která steaku dodá výjimečnou chuť. Vhodný k přípravě na pánvi i na grilu.

Je podobný porterhouse steaku, ale je celkově menší. Zato je díky tomuto řezu o hodně měkčí. Část u kosti je milovníky označována jako nejlepší kus masa vůbec.

Obrázky T-bone =>>

V případě, že hodnota nákupu není v požadované výši, je možno si dokoupit i jiné druhy masa, uzenin, které použijete na jiný účel než na grilování.