Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce,

Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce,
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Trvanlivost:10 dní skladujte při teplotě od 0-do 5 stupňů Celsia
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
DPH:15%
VariantaKódDostupnostCena s DPH
08490do 3 dnů;
dotázat se na bližší termín
569,00 Kč
08250do 3 dnů;
dotázat se na bližší termín
527,00 Kč
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Vysoký roštěnec je poměrně málo namáhaný druh svaloviny nacházející se mezi lopatkami – najdete ho u hřbetu mezi krkem (podplečím) a nízkým roštěncem (z toho se krájejí roštěnky či připravuje rostbíf). Vysoký roštěnec je hned po svíčkové nejměkčí a nejkřehčí část hovězího. Správný RIB-EYE steak se vyznačuje silným mramorováním s jemným lojovým krytím z vnější strany.

Celková cena vaší objednávky musí být nejméně 1500,- Kč.

V případě, že hodnota nákupu není v požadované výši, je možno si dokoupit i jiné druhy masa, uzenin, které použijete na jiný účel než na grilování.