Hovězí na grilování

  • MASO UZENINY A SÝRY DOVÁŽÍME NA ADRESY V NÍŽE UVEDENÝCH KRAJÍCH A OBCÍCH,
  • minimální cena objednávky je 500 Kč, od 1000,- Kč je cena za dopravu zdarma, do 1000,- Kč je cena za dopravu 100,- Kč 
  • jednoduchou manipulaci a skladování vám zaručí vakuované balení výrobků,
  • potřebujete-li poradit, volejte 725 306 191.
  • Trasa Hradec Králové, Pardubice, Přelouč, Kutná Hora, Kolín, Poděbrady (Nymburk), Sadská, Český Brod, Úvaly, Praha,  Říčany u Prahy, Kostelec nad Černými lesy, Kutná Hora, Čáslav, Heřmanův Městec. Mírné odbočení z trasy možné. - mapa v zápatí

Hovězí na grilování

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí flank steak - mokré zrání - na výběr vcelku nebo porcované2.5/-kg452.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí flank steak - mokré nebo suché zrání - vcelku, nebo porcované. Maso se nachází se ve spodní části pupku, chuťově výrazný kus masa.
Hovězí krk (Chuck center filet) - mokré zrání3/-kg352.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Je šťavnatý, jemný a výraznější chutí.
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání - v celku, 2.5/-kg384.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Hovězí loupaná plec (Top blade steak) - mokré zrání. Hovězí loupaná plec je velký pod hřebenový sval ovládající ramenní kloub. Loupaná plec má jemná svalová vlákna, je hezky mramorovaná a top blade steak je tak po úpravě měkký a šťavnatý.
Hovězí nízký roštěnec bk. (Sirloin steak), suché zrání, vcelku nebo porcovaný, 2/-kg542.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí nízký roštěnec sk. (Sirloin bone in steak), suché zr., vcelku nebo porcovaný2/-kg494.98 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí přední bez kosti - kližka - mokré zrání, Pardubice2.5/-kg324.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
Hovězí pupek (skirk steak), mokré zrání, na výběr vcelku nebo porcované, 2.5/-kg418.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Hovězí svíčková (Fillet mignon), Na výběr bk. i sk., mokré i suché zrá., vcelku i porcované, svíčková palec, 1.5/-kg1076.00 Kč0.00 Kč

Objem: z kusu o váze 350 kg je k dispozici cca 3-4 kg svíčkové
Balení: vakuované
Hovězí svíčková (Fillet mignon) - mokré zrání, vcelku nebo porcované. Velmi libový sval uložený podél bederní části páteře. Protože je poměrně málo namáhán, tak se vyznačuje jemnými vlákny a maso je velmi křehké.
Hovězí veverka (Hanger steak), mokré zrání, 2.5/-kg393.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Sval bránice, který je bohatě prokrvený sval, má velmi jemné mramorování. Je zavěšený pod páteří poblíž jater, od nich chytá silnou kořeněnou chuť.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (Rib eye steak), suché zr., vcelku i na porce, 2/-kg527.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí vysoký roštěnec sk. (Rib eye bone in), suché zrání, vcelku i porc., 2.5/-kg443.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany.
Hovězí zadní - květová špička (Rump steak), mokré zr., vcelku nebo porcované, Pardubice2.5/-kg334.00 Kč0.00 Kč

Nachází se v horní části zadní kýty. Z květové špičky se připravují steaky s jemnými žilkami tuku a výraznou chutí.
Hovězí zadní falešná svíčková (Eye round steak), mokré zrání, 2.5/-kg407.00 Kč0.00 Kč

Kulatý podlouhlý špalek masa, který má hrubší strukturu vláken.
Hovězí zadní kýta - ořech (Ball tip steak), mokré zr. - vcelku a porce, 2.5/-kg305.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Šťavnatý sval, který obsahuje větší množství barviva, který dodává steakům tmavé zabarvení.
M.Teres major - z plece, mokré zrání, 2.5/-kg403.00 Kč0.00 Kč

Steak z ramenního svalu, má jemná vlákna a je velmi šťavnatý.
T-bone steak - suché zrání - vcelku, Pardubice1.5/-kg832.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Pojmenování získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene „T“, která protíná 2 svaly: nízký roštěnec a pravou svíčkovou.
Hovězí přední - vysoký roštěnec (TOROBEEF suché zrání) výběr s kostí a bez kosti2/-kg432.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí roštěná b.k. TORO BEEF (nízký roštěnec), suché zrání, 2/-kg431.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Získáte maso pro jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.

Místa rozvozu masa a masných výrobků

Rozvoz masa - místa rozvozu