Hovězí kosti - morková

Hovězí kosti - morková
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Trvanlivost:4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia
Objem:cca
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 5 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:15%
Vaše cena s DPH:40,00 Kč / kg
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem.
Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.