Hovězí maso - výsekové

Dotazy a objednávky: +420 725 306 191
Filtrování | rozdělení masa + masných výrobků:

Hovězí maso - výsekové

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka1/-kg151.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí kližka OSSOBUCO1/-kg159.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí kosti - harfa 1/-kg18.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - harfa masitá1/-kg72.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - morková1/-kg40.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí kýta s kostí1/-kg167.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí maso - mletý polotovar1/-kg137.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - býk celý1/-kg140.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí oháňka - kus váha cca 1,5-2 kg, na polévku1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca kus 1,5-2 kg
Balení: vakuované
Používá se do polévek (pro specialisty) nebo při přípravě ragů.
Hovězí přední bez kosti - krk1/-kg196.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí přední s kostí a podplečí (jako celek - cca 35 kg)1/-kg135.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca jako celek cca 35 kg
Balení: vakuované
Podplečí ("Chuck Roll Eye"). Paradoxem je to, že je to část masa, která se nachází nad plecí. Podplečí se označuje též jako péro. Je to přední část hovězího hřbetu za krkem a navazuje na vysoký roštěnec. Připomíná (strukturou i vzhledem) vysoký roštěnec.
Hovězí pupek - nízký, váha cca 0,5 kg kus, minim. nákup 1 kg1/-kg230.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti/nízký roštěnec, váha cca 4,5-6 kg, min. 1 kg 1/-kg316.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4,5-6 kg
Balení: vakuované
Nízký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí svíčková, hmotnost celé svíčkové cca 2 kg1/-kg747.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,8 - 2 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka1/-kg173.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí výrobní - výřez - minimální objednávka 1 kg1/-kg129.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca minimální objednávka 1 kg
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se zejména jako mleté maso. Vhodné na hamburgery.
Hovězí zadní - kýta bez kosti (objednání min. 1 kg)1/-kg216.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca dle objednávky, min. 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí zadní - plec bez kosti (váha min. 13 kg)1/-kg201.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 13 kg min
Balení: vakuované
Dodává se jako celek, minimální váha 13 kg, Obsahuje velkou plec, pero - loupaná plec, falešná svíčková, také se jí říká židovská svíčková
Hovězí žebro s kostí1/-kg121.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.

Místa rozvozu masa a masných výrobků

Rozvoz masa - místa rozvozu