Hovězí pupek (Flank steak), suché zrání, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (R)
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný.
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora.
Hovězí maso je podrobeno suchému zrání po dobu 3 týdny. Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora.
Hovězí maso je podrobeno suchému zrání po dobu 3 týdny. Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.
Trvanlivost: | 10 dní skladujte při teplotě od 0-do 5 stupňů Celsia |
---|---|
Balení: | vakuované |
Měrná jednotka: | kg |
Dostupnost: | do 3 dnů; dotázat se na bližší termín |
DPH: | 12% |
Odběrná místa
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný. Celková cena vaší objednávky musí být nejméně 1500,- Kč, může být složena z více položek, maso jednoho druhu však musí být prodáno jako kus. V případě, že hodnota nákupu není v požadované výši, je možno si dokoupit i jiné druhy masa, uzenin, které použijete na jiný účel než na grilování.