Hovězí nízký roštěnec bk. (Striploin steak), suché zrání, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora. vcelku (R)

Hovězí roštěnec nízký - maso stařené suchým zráním
Schéma umístění hovězí nízkého roštěnce, suché zrání
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora
Výsledkem grilování plátků masa z nízkého roštěnce je STRIPLOIN STEAK.
Hovězí maso je podrobeno suchému zrání po dobu 3 týdny. Uvádí se, že suché zrání je lepší než maso, které prošlo zráním mokrým. Suché zrání přináší to, že chuť a vůně v mase zůstává, steak je pak chuťově koncentrovanější s bohatší chutí.
Trvanlivost:10 dní skladujte při teplotě od 0-do 5 stupňů Celsia
Balení:vakuované
Měrná jednotka:kg
Dostupnost:do 3 dnů; dotázat se na bližší termín
DPH:12%
Vaše cena s DPH:606,00 Kč / kg

Možnost přikoupení:

+ 130.00 Kč
počet kg:
odběrné místo:

Odběrná místa

Výsledkem grilování nízkého roštěnce je jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.