ZÁS - HOVĚZÍ - TELECÍ - SKOPOVÉ MASO

Původ masa - chov a porážka v České republice 

objednat telefonicky +420 725 306 191

Výsekové maso, tedy maso pro určené pro běžný prodej také obyvatelům je bouráno na základní celky. Maso zde v prodeji je očištěné tak, aby se dalo dobře použít pro kuchyňskou přípravu jídel.

Hovězí maso je maso ze skotu, tzn. jalovic, krav, volků a býků. Hovězí maso je zdravé. Je v něm velké množství bílkovin a minerálů. Přispívá k přirozené rovnováze ve výživě a tím je spadá do zdravého stravování.

Hovězí maso je rozdělováno na přední a zadní. Není to totožné s přední a zadní částí zvířete). Přední maso se vyznačuje tím, že to jsou hlavně menšími svaly, které hojně obsahují vazivo a jsou tučnější. Zadní maso je tvořeno většími libovějšími svaly.


Vyberte podkategorii:
Filtrování | Zdroj masa: | Cena produktu: | Výrobce:

Hovězí maso - přední a zadní

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí kližka (T)3/-kg254.00 Kč0.00 Kč

Objem: nejmenší množství 3 kg;
Balení: vakuované
Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše.
Hovězí přední bez kosti - KRK (T), min. 1 kg3/-kg292.00 Kč0.00 Kč

Objem: min. 1 kg
Balení: vakuově zabaleno
Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás.
Hovězí kližka OSSOBUCO (T)1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 400 g
Balení: vakuované
Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku.
Hovězí pupek - steak nízký, váha cca 0,5 kg kus, minim. nákup 1 kg (T)1/-kg335.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,5 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí pupek - vysoký, minim. nákup 1 ks (T)1/-kg335.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg kus
Balení: vakuované
Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky.
Hovězí roštěná bez kosti/nízký roštěnec, váha cca 4,5-6 kg, min. 2 kg (T)2/-kg396.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 4,5-6 kg
Balení: vakuované
Nízký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí vysoký roštěnec bk., váha cca 2-3 kg, min. 2 kg (T)2/-kg292.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2-3 kg
Balení: vakuované
Vysoký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí.
Hovězí svíčková, hmotnost celé svíčkové cca 2,5 kg (T)2.5/-kg904.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2,5 kg
Balení: vakuované
Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek.
Hovězí veverka (T)1/-kg265.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě.
Hovězí kýta s kostí (T), cena na optání1/-kgna dotaz0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá.
Hovězí přední výrobní - minimální objednávka 2 kg (T)2/-kg147.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca minimální objednávka 2 kg
Balení: vakuované
Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se zejména jako mleté maso. Vhodné na hamburgery.
Hovězí zadní - plec bez kosti, váha min. 13 kg (T)1/-kg321.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 13 kg min
Balení: vakuované
Dodává se jako celek, minimální váha 13 kg, Obsahuje velkou plec, pero - loupaná plec, falešná svíčková, také se jí říká židovská svíčková
Hovězí zadní - kýta bez kosti, objednání min. 2 kg, (T)2/-kg329.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca dle objednávky, min. 2 kg
Balení: vakuované
Hovězí maso - mletý polotovar (T)1/-kg197.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Hovězí líčka, cena na optání1/-kgna dotaz0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Líčka jsou svaly, které jsou jedněmi z nejvíce namáhaných. Jemná svalová vlákna a kologen dodávajíc masa zvláštní, velmi jemnou chuť i křehkost.
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)2/-kg182.00 Kč0.00 Kč

Objem: dle objednání, nejméně 1 kg
Balení: vakuované
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T)

Hovězí masa - steaková

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí BURGER - polotovar, bal 4 ks/a 150 g (T)3/-kg268.00 Kč0.00 Kč

Objem: 4 ks x 150 g/ks (600 g celkem)
Balení: vakuované
Hovězí burgery
Hovězí nízký roštěnec bk. (Striploin steak), suché zrání, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora. vcelku (R)2/-kg606.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků. Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora Výsledkem grilování plátků masa z nízkého roštěnce je STRIPLOIN STEAK.
Hovězí pupek (Flank steak), suché zrání, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (R)2.5/-kg515.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Část pupku, který se nachází podél žeber, má hrubou strukturu vláken a je chuťově výrazný. Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora.
Hovězí roštěná nízký roštěnec bk. TOROBEEF, suché zrání vcelku (T)2/-kg538.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí roštěná steak, suché zrání steak 200g/ks, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (T)2/-kg426.00 Kč0.00 Kč

Objem: 200 g/ks
Balení: vakuované
Jemně mramorovaný steak s tenkou vrstvou loje na povrchu. Jeden z nejoblíbenějších steaků.
Hovězí vysoký roštěnec b.k. (RIB-EYE steak), Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora (R)2/-kg515.00 Kč0.00 Kč

Balení: vakuované
Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé šťavnaté maso, pocházející z přední čtvrtě. Vyznačuje se silným mramorováním, jemným lojovým krytím z vnější strany. Praha, Pardubice, Hradec Králové, Nymburk, Kolín, Kutná Hora

Skopové maso

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Jehňata bez hlavy - skopové, s ohledem na změny cen, cena se zpřesňuje (T)10/20kg314.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 10 - 20 kg
Balení: volně loženo
Jehňata mají hmotnost 10 kg do 20 kg, aktuální váha je podle skutečného stavu, možností dodavatele. Hmotnost může být i nižší.

Telecí maso

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Telecí kýta 35-40 kg, na gril, cena na optání (T), 35/-kg251.00 Kč0.00 Kč

Objem: 35-40 kg
Telecí kýta na grilování, tepelné ztráty 30 %, kost cca 10 kg.

Uzené hovězí maso, vnitřnosti, v celku a krájené

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí šunka celosvalová ABERDEEN, cca 2 kg, nebo krájená 100 g, (T)2/-kg447.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2 kg, nebo 100 g krájené
Balení: vakuované
Celosvalová šunka z kýty ABERDEEN s příjemnou chutí hovězí masa.
Hovězí šunka z kýty celosvalová ABERDEEN - na váhu (T)1/-kg391.00 Kč0.00 Kč

Objem: na váhu
Balení: vakuované
Celosvalová šunka z hovězí kýty s příjemnou chutí hovězího masa. 95% hovězí masa.
Hovězí uzená masa - tepelně zpracováno, na výběr BRISKET - hrudí, 1,5 kg) A BAVET - pupek 0,4 kg (T)0.4/-kg266.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 0,4 a 1,5 kg
Balení: vakuované
Uzená masa z kvalitních částí hovězího vyzrálého masa, pupku - BAVET a hrudí - BRISKET, 96% masa
Uzený jazyk hovězí (T), cca 1 kg a1/-kg158.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1 kg
Balení: vakuované

Vnitřnosti a kosti - hovězí/telecí

NázevMnož.Min/MaxMJCena/KsCena celkemObr.
Hovězí dršťky ztužené - baleno 2 kg, min. nákup 1 kg (T)1/-kg134.50 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí játra - celé cca 2 kg, (min. nákup 1 ks) (T)2/-kg51.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 2 kg/kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, ks cca 2,5-,4-0,5 kg, min. 1 ks (T)1/-kg105.00 Kč0.00 Kč

Objem: 2,5 kg za kus
Balení: vakuované
Hovězí jazyk, dopravíme jej na vaši adresu společně s dalším sortimentem od řezníka. Za dobrou cenu.
Hovězí kosti - harfa (T)1/-kg28.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 kg
Balení: volně ložené
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - harfa masitá (T)1/-kg87.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary.
Hovězí kosti - morkové (T)3/-kg60.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 3 kg
Balení: volně balené
Morková kost jsou dlouhé hovězí kosti, pro kuchyňskou přípravu rozřezané na krátké části. Tloušťka kostní hmoty je obvykle kolem 1 cm a jejich průměr je kolem 4 – 8 cm. Vnitřek kosti je vyplněn morkem. Morkové kosti jsou významnou surovinou pro přípravu velmi kvalitních vývarů a omáček.
Hovězí ledvina - kus cca 300-400 g (min. 1 kg) (T)1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300-400 g
Balení: vakuované
Hovězí oháňka - kus váha cca 1,5-2 kg, na polévku (T)1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca kus 1,5-2 kg
Balení: vakuované
Používá se do polévek (pro specialisty) nebo při přípravě ragů.
Hovězí slezina, kus cca 0,5 kg, (nákup min. 1 kg) (T)1/-kg15.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca celá 500 g
Balení: vakuované
Hovězí srdce, váha cca 1,2 kg, prodej celý kus (T)1/-kg60.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 1,2 kg
Balení: vakuované
Hovězí tes-tes (býčí žlázy) - kus cca 300 g, (min. nákup 1 kg) (T)1/-kg58.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca 300 g
Balení: vakuované
Hovězí žebro GRIL (T)1/-kg164.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Hovězí žebro s kostí (T)1/-kg154.00 Kč0.00 Kč

Objem: cca
Balení: vakuované
Vhodné na polévku.
Telecí játra (T) min 1 ks1/-kg280.00 Kč0.00 Kč

Objem: min. 1 ks
Balení: vakuované
Celkem:0.00 Kč

Po výběru odběrného místa je možno vložit zboží do košíku.

Druhy masa, rozdělení, názorné